About

Assalamualaikum. First of all nak ucap terima kasih banyak- banyak kerana datang ke blog ini dan sudi menjenguk halaman atau page About ini. Blog ini dibina bertujuan untuk berkongsi segala ilmu yang aku tahu kepada pembaca- pembaca blog ini. Selain itu ialah untuk mengisi masa lapang ku, tetapi ternyata sekali aku mengadap blog ni untuk satu tujuan, berejam masa yang aku habiskan depan blog ni, hu3.

Baiklah, my name is Anwar Naim Bin Mohd Azhar. Sila jangan cari aku. hahaha. Just panggil naim/naem, same je bunyi. Umurku 16 tahun dan aku seorang lelaki seratus peratus. Tinggal di Bagan Serai, Perak. My hobi is bermacam- macam, mengadap laptop, berjalan- jalan, bersembang- sembang, hu3. Berat aku kurang 100kg dan tinggi aku lebih 10 cm.

Untuk penulisan artikel atau entry dalam blog ni, aku membahasakan diri aku dengan perkataan "aku". So, aku harap bagi yang lebih berumur tidak kisah ye. Tapi kalau sembang secara personal one by one, dont worry punya, aku hormat ikut keadaan, ikut suka korang nak aku jadi apa dengan korang, wahaha. yela sangat.

Kalau ada diantara korang yang nak contact aku boleh ke fanpage blog ni, Sekian sahaja untuk pengenalan diriku, Assalamualaikum. ^__^

18 comments:

cikgadis konfiuss said...

hakhak! mudanya..
baru 16?
ish ish..dak kecik ni..
hohho

AnWaRnAiM said...

wahahoho..x kcik sgt..ha3

Mar said...

muda lgi ye adik

AnWaRnAiM said...

ye akk..:)

Mr Boo said...

salam...

oo.. muda lagi ruper nya...
salam perkenalan....hope kita saling kenal..insyaallah...

-peace-

AnWaRnAiM said...

insyaAllah ^__^

dakkos said...

kecik tapi gaya blogging x nampak kecik ...

AnWaRnAiM said...

oh,,ngeee,,hehe

Anip™ said...

16 tahun ke..tp blog ingtkn tuan punye blog nie umo 20 an..hmm..bgus2!

AnWaRnAiM said...

fuh..yeke.haha.. :)

aYaz said...

yeke ni?
cam x caye je br 16..
ngeng3....
Singgah la kat masam-manis

AnWaRnAiM said...

hehe..percayalaaa~~~

adel said...

owh,adik rupanya..
huhu

AnWaRnAiM said...

iyew..hehe

apiez said...

wah.. kcik lg rope nye.. ingt kan dah bsor.. bru 16.. blog mcm org dewasa..

fieda_faz said...

hai adik cute..salam ziarah:)

Anwar Naim said...

@apiez,
blah la hg,hoho

Anwar Naim said...

@fieda_faz,
haip~
Tq ye dtg :)