Dec 14, 2012

T-Shirt Islamik Murah Untuk Dijual

Assalamualaikum, Bismillahirrahmanirrahim. Sebenarnye semenjak masuk u bulan 6 lepas memang hilang terus mood nak berblogging, hilang tang mana aku pun tak tau, dan hari ini, aku nak promote sikit bisnes kawan aku jual baju, daripada biar blog ni tak diupdate, lebih baik tolong kawan aku promote kan. Sekurang- kurangnya ada gak modal nak update, hua3 -_-

Ok, straight to the point. T shirt islamic tu, untuk muslimin ada, untuk muslimah pun ada, jangan risau, yang mana trasgender tu boleh amik t shirt muslimah kut. Berkenaan harga pulak, murah jew, untuk tshirt muslimin hanya rm 26, dan untuk tshirt muslimah rm 38. Berpatutan kan? Actually, yang menjual baju ni roomate aku kat u, so aku dah pernah pakai bajunye, kualiti terbaik ~ 


Salah satu design yang ada. Button2 tu hampa abaikan ja. Hensem kan? So, kalau nak jadi hensem macam aku, tempah la baju ni na. -_- Kawan aku, Soffi tengah mengusik time ni, tu la sengeh macam kambing tu. ok, kat bawah ni aku tarok design- designnye. Klik gambar , jelas sikit.

T-Shirt Muslimin













T-Shirt Muslimah







Jadi kalau berminat boleh contact aku kat facebook [Anwar Naim] atau tinggalkan komen atau terus ke blog my roomate [Afnan] . Sekian.

Mar 19, 2012

Seminar WordPress : Produk Baru Dari Akademi Denaihati


Assalamualaikum dan salam satu dunia, kini Denaihati mengorak satu lagi langkah baru dalam dalam industri blogging dengan memperkenalkan Akademi Denaihati. Di akademi ini kami menyediakan pelbagai kursus, seminar dan latihan untuk menjadikan blogging sebagai kerjaya yang mampu memberi pendapatan lumayan di samping mempromosikan bekerja di internet sebagai kerjaya yang bukan sekadar sambilan.

Feb 20, 2012

Jenama- Jenama Terkenal?

Bijak..

Assalamualaikum. Pernah tak korang gelarkan sesuatu benda yang berjenama dengan jenama yang lain?  Senang kata, macam mi segera la, tak kira la jenama indomie ka, mi sedaap ka, cintan ka, semua ni kita panggil maggie. kan? huhu. Fenomena ni berlaku mungkin kerana:

Jan 17, 2012

Tarikh Pengumuman Result SPM 2011


Dewan Sekolah Sabar

Assalamualaikum. Entry pendek je ye. Sapa tahu tarikh result Sijil Pelajaran Malaysia ( SPM ) keluar? Dah jenuh aku tanya pakcik google (konon) pasal tarikh pengumuman result SPM ni, takde jawapan pun, huhu. Cuma aku ada dengar ura- ura mengatakan bahawa tarikhnya ialah pada 22 March 2012 a.k.a 22/3/2012 (Kalau salah jangan cari aku).