Dec 14, 2012

T-Shirt Islamik Murah Untuk Dijual

Assalamualaikum, Bismillahirrahmanirrahim. Sebenarnye semenjak masuk u bulan 6 lepas memang hilang terus mood nak berblogging, hilang tang mana aku pun tak tau, dan hari ini, aku nak promote sikit bisnes kawan aku jual baju, daripada biar blog ni tak diupdate, lebih baik tolong kawan aku promote kan. Sekurang- kurangnya ada gak modal nak update, hua3 -_-

Ok, straight to the point. T shirt islamic tu, untuk muslimin ada, untuk muslimah pun ada, jangan risau, yang mana trasgender tu boleh amik t shirt muslimah kut. Berkenaan harga pulak, murah jew, untuk tshirt muslimin hanya rm 26, dan untuk tshirt muslimah rm 38. Berpatutan kan? Actually, yang menjual baju ni roomate aku kat u, so aku dah pernah pakai bajunye, kualiti terbaik ~ 


Salah satu design yang ada. Button2 tu hampa abaikan ja. Hensem kan? So, kalau nak jadi hensem macam aku, tempah la baju ni na. -_- Kawan aku, Soffi tengah mengusik time ni, tu la sengeh macam kambing tu. ok, kat bawah ni aku tarok design- designnye. Klik gambar , jelas sikit.

T-Shirt Muslimin













T-Shirt Muslimah







Jadi kalau berminat boleh contact aku kat facebook [Anwar Naim] atau tinggalkan komen atau terus ke blog my roomate [Afnan] . Sekian.

9 comments:

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Silent Thinker said...

cantik2 bajunya...

nas said...

naim, thx visit my entry yg berkurun tu.. ensem la ko skrg.... rindu tol zaman blogging dulu2.. isk3

Hans said...

cantik2 :-)

Muhamad Syafiee said...

Itu dia model abg hensem kte~ :D

Umi Nazrah said...

seyes semuanya menarik ^_^

Eena Arrina said...

beb,ask your friend, dia nak jual kat on9 shop i tak? :)

Tetamu Istimewa said...

Assalamualaikum, singgah dan follow di sini. Jemput ke blog saya pula ya. Terima kasih.

sherlina karina said...

Pengen yang lebih seru ...
Ayo kunjungi wwwasianbet77com
Buktikan sendiri ..

Real Play = Real Money

- Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
- Cash Back up to 10 % .
- Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
- YM : op1_asianbet77@yahoo.com
- EMAIL : asianbet77@yahoo.com
- WHATSAPP : +63 905 213 7234
- WECHAT : asianbet_77
- SMS CENTER : +63 905 209 8162
- PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

Salam Admin ,
http://asianbet77.com/