Jan 17, 2012

Tarikh Pengumuman Result SPM 2011


Dewan Sekolah Sabar

Assalamualaikum. Entry pendek je ye. Sapa tahu tarikh result Sijil Pelajaran Malaysia ( SPM ) keluar? Dah jenuh aku tanya pakcik google (konon) pasal tarikh pengumuman result SPM ni, takde jawapan pun, huhu. Cuma aku ada dengar ura- ura mengatakan bahawa tarikhnya ialah pada 22 March 2012 a.k.a 22/3/2012 (Kalau salah jangan cari aku).

Jan 14, 2012

Azam Tahun 2012

rembat kat google, maaf tuan punya pic. lawa!

Assalamualaikum. Baru balik dari pupis tadi, tiba- tiba dengan secara tidak sengajanya (konon) nak tulis azam aku untuk tahun 2012. Bagus jugak kalau buat entry pasal azam ni, kalau tak sebelum ni orang duk cakap pasal azam aku ignore je =..= Orang takdak matlamat hidup betul, ahaha. Tuanbri cakap, percayalah! AZAM kita akan lebih mudah tercapai kalau kita menulis azam kita berbanding simpan dalam kefala hutak. 

Jan 5, 2012

Goodbye December 2011, Welcome January 2012!

Asrama sabar tercinta~

Assalamualaikum. Entry ini adalah entry pertama dalam tahun 2012. Tahun untuk menjalani kehidupan sebagai seorang budak lepasan sekolah. haha. Selamat tinggal zaman persekolahan, selamat tinggal tahun 2011, aku pasti merinduimu selalu. Adehh, sedihnye la rasa nak tinggalkan sekolah kan, tapi best, haha