Mar 27, 2010

Contest Komen Terbanyak di Mashiblog.net


Assalamualaikum, entry kali ini pula aku nak buat review tentang contest dan dianjurkan oleh Mashiblog.net hahaha.Contestnya mudah dan senang dan mudah dan sangat senang,hanya baca dan komen.Lagipun,hadiah untuk contest ini agak gempak,hu3.Untuk pengetahuan korang,blog ini baru dibina,dulu mashi menggunakan blogspot seperti aku,ho3.Betul kan mashi?betul la kot.[blog]

Hadiah yang aku cakap gempak tu ialah:

Tempat pertama : rm 50 + Hadiah misteri *wow*
Tempat kedua : rm 20 + hadiah misteri
Tempat ketiga : rm 10 + hadiah misteri
Komen terbaik : rm 20 + hadiah misteri

Gempak x gempak x?kah3

Cara2 nak join Contest ni seperti berikut :

1.Membuat riview contest ni kat blog korang

2.Riview korang perlulah di'link'kan ke Mashiblog.net

3.Dan bila dah siap review dan selamat di'post'kan korang bagi url post review korang kat bahagian komen di post contest.

Ada 5 syarat sah join contest ni iaitu:

1.Mesti mempunyai blog sendiri.Kalau takdak macam mana nak buat riview an.

2.Komen yang berbentuk pendapat yang bernas berpeluang dipilih sebagai pemenang KOMEN TERBAIK dan komen yang terbanyak walaupun pendek berpeluang memenangi hadiah KOMEN TERBANYAK.

3.Point hanya dikira berdasarkan jumlah komen bermula dari sabtu iaitu 27 mac 2010 hingga sabtu seterusnya pada 8 mei 2010.fuh,agak lama lagi kan.

4.Jumlah komen korang akan dianalisis menggunakan sistem kiraan yang tepat dan rangking pengkomen akan dapat dilihat di sidebar mashiblog.net 3 minggu sebelum tarikh tutup penyertaan.

5.Lagi banyak komen lagi cerah peluang korang untuk memenangi contest ni.

Jadi kepada sesiapa yang berminat nak join contest ni bolehlah ke Mashiblog.net
Sekian,terima kasih.Assalamualaikum.

10 comments:

Mashi said...

Tumpang lalu :)

naem said...

hu3...mai3

zaiMi said...

susah tu nak bagi komen yang banyak dan bernas. hehe. papaehal pun gudluck. :)

Mira Erika @myra said...

cam besh ja..
:)

AnWaRnAiM said...

zaimi: hu3..komen jew...best2 enrty dy

AnWaRnAiM said...

mira : mmg beshhh pon..hu3 :)

Frantz-Senpai said...

huh.. nak masuk ke x nie.. masalahnye, aku bukan suka pun contest2 camnie..

naem said...

ho3..ikut ska aty ko la..

F I T said...

perghh rajin join contest..good luck bro :)

naem said...

ho3,,,aq rajin sbb x dak idea nk post mende..hu2 tq fit