Mar 27, 2010

Kontez Dialog Kelakar




Assalamualaikum...ni kes tak dak kerja la ni.Tapi syi0k jugak no.ha3
Aku nak join contest yang bezz ni.
Kalau korang nak join jugak klik je banner kat atas tu[jom join kontez...]

uit fit,ni gambar aku,hu3 dan gambar aku amik kat sini [klik]
|
|
|
|
|
|
|
|
kentut


lawak tak?lawak kot~kah3 fuh..kentut takdak bunyi dowh...mesti panas2 skit tu..kah3 kasihan beliau

Sekian...

10 comments:

ZACK ENTRY said...

gud luck k..=)

AnWaRnAiM said...

hu3..tq zack :)

F I T said...

thanks sebab join dan support my blog :)

AnWaRnAiM said...

same2 :)

Kery said...

yang gambar tu kou buat ker?? knpe tak xde asap erhh??

AnWaRnAiM said...

x da la..aq amik kt blog penganjur kontest tu la...edit skit2 ..hu3...npe...?

MR.MASHI said...

ape die buat ni??
hahaha

naem said...

tu 3 org la tu...hu3...kentut la..kah3

bellar0ssa said...

alahai kreatipnye.hehe...gudluck ye!

AnWaRnAiM said...

hu3...tq erk..