Aug 20, 2010

Blog Di Tengah Laut Berwajah Baru


Assalamualaikum. Amacam blog yang barwajah baru ni? Siap ngan header sekali. Adakah yang sebelum ini lebih menarik/ lawa/ cun atau yang ini lebih lawa? Beri pendapat anda dengan ikhlas ye, kalau buruk cakap buruk, kalau lawa bagi 5 ringgit, hehe. Aku tak dapat nak nilai sendiri tahap kemenarikkan blog aku ni coz ni blog aku, semua jenis kebenda lawa bagi aku kat blog ni.

Tak buleh lagutu kan, kalau kita nak pengunjung baca blog kita, jangan hanya mengikut keselesaan kita sahaja. Kalau mahu letak widget, pastikan widget tersebut ada kegunaannya dan tidak bersepah widget yang tak dak kegunaan seperti hiasan dll kerana semakin banyak widget, semakin berat dan lambat tahap loading blog, maka mungkin kehilangan pembaca, hua3.

Baiklah, sudah lari tajuk, ermm. Header simple untuk blog ni, just cari kat google gambar tu, then crop and letak tulisan AQ NaiM dan Blog Di Tengah Laut, siap, hu3. Background aku amik kat dalam blogger.com ni lew, memang dah sediakan. Entry ni sebenarnya nak buat untuk perkara lain, mula- mula buat la pendahuluan nak tanya pendapat tentang wajah baru blog ni, tapi tengok pendahuluan pun dah panjang, alang- alang buat je la entry untuk perubahan yang dialami oleh blog ini, hu3.

Kenapa aku letak blog di tengah laut sebagai description blog ni erk? entah la, aku pun tidak mengetahui mengapa perkara atau idea ini boleh terpancar di atas kepala aku macam mentol yang bervoltan tinggi sekali seperti sportlight. Macam best jew tengah laut, tenang~ hu3. Ok, dah tak apa dah kot, hehe, sila beri komen anda tentang blog ni di bahagian komen. Terima kasih. Assalamualaikum.

Wajah blog sebelum tukar yang sekarang

16 comments:

Amir Izzat said...

Assalamualaikum!

wah! cantika r header ko..aku nak naik kapa tue!! kih3..

header dah ok..semuanya dah ok..cun! tapi... backgound..cari yg menyerlah sikit..hehe...

amacam komen ak? dah ko suruh komen..kah3..

ok2..ikut citarasa ko.ak sbg kawan..hanhya support je..hehe..

p/s: ak skunk ngah cari background..huhu

diana said...

cantik ...
menarik..!

AnWaRnAiM said...

@Amir Izzat

Waalaikummussalam WBT!!

hu3 nanti lew, aku da beli sebijik nnti aku ajak ko naik..dont worry..

w0keyh..aq akan mncari bcgroud yg lbeh menyinar..hu2

haih..ok bebenor komen kome..hehe

ok..thx erk..gudluck cari background ..hu3..

AnWaRnAiM said...

@diana
hehehe..thx :)

Amir Izzat said...

@AnWaRnAiMhaha.. ko nak beli sebijik? tak apa..ak tunggu...

ha..cari jangan tak cari... toink2..

hurm..susah bebenor nak cari bakground sekarang..huhu

iqbalsyarie said...

Nice bro~

Cerita terbaru di blog.kisah si tudung labuh~kisah nafsu~kisah jahiliyyah~kisah Israel~

myFirdaus said...

aku suke header skrang...
suke sngat2, lawa laa and gud job :)

hans said...

walaweh
aku pencetus revolusi ker untuk buat ko tukar header?
hahaha

P/S : Kejadian Lucu Di Jalan Raya Yang Kadang - Kadang Tak Lucu!

AnWaRnAiM said...

@iqbalsyarie
hehe..thx :)

AnWaRnAiM said...

@myFirdaus
hehe..mekaseh :)

AnWaRnAiM said...

@Amir Izzat
hu3..btul3

AnWaRnAiM said...

@hans

hahaha..tba2 tgn aq gatai nk bt

Kimmy said...

nice2! ;DD

unwanted said...

aku perasan warna fav ko biru kan.:)

Dilema Perempuan Belum Berkahwin

AnWaRnAiM said...

@Kimmy
thx..hehe

AnWaRnAiM said...

@unwanted
yeah..tw0o tape..huhu