Aug 8, 2010

Domain Free Untuk Anda ! Mari Join Contest Farahwahida.com


Assalamualaikum. Entry kali ini ringkas je untuk join kontest yang dianjurkan oleh farahwahida.com. Baiklah, mula- mula sekali aku mau tanya, sapa yang nak domain free? (haha, macam ayat penganjur je) Sila masukkan jari ke dalam hidung. Ok, masing- masing sudah masukkan jari ke dalam hidung, maka anda boleh mendapatkannya dengan membuat review tentang contest yang dianjurkan oleh farahwahida.com mengikut syarat- syaratnya.




Punca atau faktor yang membuatkan beliau membuat contest ini ialah sempena meraikan ulang tahun blog tersebut iaitu farahwahida.com. Dan untuk pengetahuan korang, contest ini mempunyai penajanya. Penajanya ialah khairilz.net. Sebuah blog yang bewarna hijau dan pada headernya terdapat gambar seseorang yang amat bergaya. Ok, kat bawah ni aku senaraikan things atau syarat yang perlu korang lakukan. Lets check it out.

1. Buat review ringkas tentang kontest ni kat blog korang.Review tu mesti link ke entri ni.Dalam review tu mesti letakkan juga http://www.khairilz.net sebagai penaja
2. Jadi followers blog farahwahida.com
3. Letakkan banner di atas[pembesar suara merah,bukan emas tu] di side bar blog korang dan pastikan ia terlink terus ke http://www.farahwahida.com
4. Submit review korang dalam kotak comment entry contest di blog farahwahida.com
Baiklah, di bawah ini aku senaraikan pula hadiah yang bakal dimenangi oleh aku dan korang semua, ha3 Mari usha dengan penuh semangat kesukanan.

Tempat pertama
Domain dot info ( .info ), jam tangan dan senaskah surah Yassin

Tempat kedua
Jam tangan dan senaskah surah Yassin

Tempat ketiga
Topup 5 ringgit dan senaskah surah Yassin

Jadi, 3 orang yang bertuah bakal memenangi hadiah di atas. Menang hadiah boleh tambah pahala, tapi kena baca la Yassin tu, kalau tak baca macam mana nak dapat, kan3. Sebarang maklumat atau hadiah tambahan akan di update di blog beliau kelak. Contest ini akan berakhir pada 7 September 2010 sebelum jam 12 malam. Lambat lagi loo, mari sama- sama kita memeriahkannya, hu3

Pemenang akan dinilai berdasarkan review terbaik dan memenuhi syarat- syarat penyertaan. Hebohkan juga kepada rakan- rakan membantu anda untuk menjadi pemenang. Sekian sahaja, mari ramai- ramai kita join!! Klik banner di side bar atau dalam entry ni ataupun klik [SINI] wsalam..

UPDATE 9/8/10:

-kontest berakhir pada 31 Ogos 2010 sebelum jam 12 malam

Hadiah:
1:Tempat pertama
Domain{dot}info dan top up Rm10
2:Tempat kedua
Domain{dot}info dan top up Rm5
3:Tempat ketiga
Top up Rm5

Farah kata:
-Hosting tak yah risau..guna yang free pun boleh..nnti aku bantu you all.Kalau ramai yang nak join,nnti aku tambah hadiahnyer..tengok bajet dulu k..hehe
-Aku akan tolong setup domain pemenang
-Harap maaf sebab aku terpaksa update hadiahnya sebab tak sempat nak pos semua barang jadi aku berikan domain dan top up supaya senang nanti

UPDATE 10/8/10 :
-kontest berakhir pada 19 Ogos 2010 sebelum jam 12 malam

9 comments:

farah said...

wah tu dia review hot dari bakal pemenang:)
thanks yer Naim sudi meriahkan kontest ni:)

jangan lupa tau duenya:)

AnWaRnAiM said...

ok..same2 :) hu3
aa...duenya tu ape erk?

AnWaRnAiM said...

o0o0o..tarikh akhir..sori2..he3

Afzainizam said...

Bukan kacang sebarang kacang.
Kacang melilit si kayu jati.
Bukan datang sebarang datang.
Datang membawa hajat di hati.

Anak raja main congkak,
Main congkak punya pelan ,
Boleh saya tumpang bertanya,
salam dihulur tanda persahabatan,
♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Kami DAtang Ziarah Blog Anda
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/


Salam kunjungan salam ziarah…. Thanks kerana berkongsi story pada kami. Salam sebuah persahabatan salam satu perkenalan dari blog kami... Moga kami mendapat maklum balas dan respont yang baik dari blog anda...

nak joint lahhhh menang kalah belakang citerr

AnWaRnAiM said...

@Afzainizam
ewah, siap pantun lagi datang blog ni erk..anyway mekaseh byk2..jom la join..hu3 ^__^

kaizen shinobi said...

pergh~ bersama surah yasin tuh~ memang terbaik! hehe

sekali aq dah pakai domain dah~ hehe gudluck!!! hehe

nak gak tengok jadi www.aqnaim.info hehe

AnWaRnAiM said...

@kaizen shinobi
ha ah, terbaik2, he3
mekaseh byk2..
wah..xtaw lg nak ke tak bt kt blog ni law mng..ase maw bt blog len...he3

RedBoy said...

wahh.. ada org nak bg domain free laa.. aku tgh pikir nak masuk or x.. hehe.. busy sikit.. good luck ye bro..

AnWaRnAiM said...

@RedBoy
yep...tpi dot info..yg kita idamkan dot com kn rb..hahaha..ok2..gurau..bt keputusan yg berbaloi2..mekaseh,,,