Aug 15, 2010

Nuffnang Buffered Earning For This Blog!


Assalamualaikum. Dalam 3 hari ni iaitu Jumaat, Sabtu dan Ahad aku menumpang kat rumah kawan aku. Sesaje suka suki, hu3. So, jangka masa aku online agak sedikit dalam 3 hari tu. Kalau dapat online pon just tengok new feed kat facebook, jenguk- jenguk sikit blog kawan dan lain- lain, ho3. Agak seronok la tinggal kat rumah diorang. Yang paling seronok time tinggal kat rumah tu is buka puasa, hua3

Tapi sekarang ni aku seronok jugak sebab dapat 3 Buffered Earning dari Nuffnang. Actually, aku pernah dapat dah Buffered Earning sebelum ni, tapi aku senyap je, hu3. Melihatkan ramai orang yang mengucapkan terima kasih kepada nuffnang sebab bagi BE dengan membuat posting, aku pon nak gak, hu3. Dan BE ni lebih kurang seminggu dah dapat tapi baru sekarang nak buat entry untuk mengelakkan blog aku dari bersarang.

Terima kasih kepada Youth Olympics, Malaysian Airports, dan Celcom Broadband yang sudi bertempek kat blog AQ NaiM ni dan diharapkan selepas ni banyak lagi BE yang dapat. Tak lupa juga kepada korang semua yang follow blog ni, walaupun blog update sekali sekala macam chips more tapi ada gak pembacanya walaupun tak banyak. Terima korang semua! TQ NUFFNANG! ngee~ ^__^
kenapa orang selalu tutup earning tu? aku pon nak gak, kah3

Baiklah, itu je mahu ku cakap. Aku rasa cam pelik la ngan entry ni =.=" Abaikan jela, dah nak buka puasa ni, Undur diri dulu. Selamat berbuka puasa erk ! Assalamualaikum.

20 comments:

RedBoy said...

wahh..tahniah ye.. selamat berbuka ye..

AnWaRnAiM said...

@RedBoy
mekaseh ^__^ slamat berbuka jga..

RedBoy said...

aku pon ada rasa something yg lain dlm entri ko kali ni.. entahlaa.. hehe..

AnWaRnAiM said...

@RedBoy
ape yg somethings tu ek? hu3 penin aq...

Anip™ said...

selamat berbuke...hehe..
tahniah dapat BE

AnWaRnAiM said...

@Anip™
hu3 tq anip ^__^

elmo blurb said...

congrats der ! ;)

AnWaRnAiM said...

@elmo blurb
thx der..huk3 ^_^"

LiFe KaMi said...

tu rezeki bulan puasa,tahniah..

Botak said...

aku pon rase pelik...
hahahahaha...

farah said...

tahniah yer naim:)

iqbalsyarie said...

Tak pernah lg aku dpt~haaha
Bulan puasa kita perlukan makanan rohani,kan? Cerita terbaru di blog.kisah si tudung labuh~dan kisah nafsu~

metot said...

zzzzz hinggap...good2. gheee

AnWaRnAiM said...

@Botak
hu3 yaya..mari kita pelik ramai2 ngee

AnWaRnAiM said...

@farah
ye...thx farah ^__^

AnWaRnAiM said...

@iqbalsyarie
he3.. XD

AnWaRnAiM said...

@metot
hu3..tq hinggap sni :)

AnWaRnAiM said...

@LiFe KaMi
yap..alhamdulilah..

nuyen said...

kamu creative la my dear ~! wahhh3...
jelezzz ...

AnWaRnAiM said...

@nuyen
meh naim creative kn blog akk..he3