Jul 2, 2010

Nak Buat Tag Dari Blog Kak Norhayati


Assalamualaikum. Kali ini aku nak buat tag dari blog Kak Norhayati. Actually tag ni ade sekali Award, hu3 and akak ni cakap dia nak bagi kat semua followers dia. Huiyo, kan aku da cakap dia ni baik!~ kan akak kan? hak3 Oleh itu aku nak amik la bende ni. Terima kasih ya akk. Ok, Lets go to the questions.



1. Suka tak dapat award ni? Bagi ucapan sikit (^-^)
Of coz la suka, ha3 sapa tak suka dapat award, ada kot no. Tak tahu sape. And nak update blog ni, cam biasa, tadak idea. Berapa puluh kali dah aku cakap benda sama macam ni,hu3 .

2. Bintang tu cantik tak dimata kamu? Suka bintang?
wohoho, cantik ow, rasa macam nak makan ja, suka3.

3. Dua blog yang kamu selalu jenguk dan baca entrynya.
AizBatuCampur
Hans
FitriHadi.com
CahayaMyLife
LadyRawwrr
PaanArtCreative
Dan banyak [lagi]

4. Bagi award ni kepada 3 blogger yang lain pulak, jangan lupa ya!
3 ja? aku pon nak jadik baik macam akk yang bagi award ni, ha3 sapa rasa dia nak amik, amik, takdehal, amik! jangan tak amik,ha3!
Okies, sudah habes. Selamat bercuti,hu3 assalamualaikum.

6 comments:

Amir Izzat said...

wow! hahaha... bagi aku gak nie? ada 2 award la kena kutip kat sini? hehe..orait..

AnWaRnAiM said...

@Amir Izzat

ha..sapu ja...ha3

Norhayati Rostam said...

eceh..nak jugak die ye.. hee~

AnWaRnAiM said...

@Norhayati Rostam

he3!~ XD

Botak said...

skrg ni byk btl org bagi tag, award...

pe kata kalo ganti kan dgn duit.,
kan bagus...

hahahahaha...

AnWaRnAiM said...

@Botak
hahahah..ko start dlu...aq follow