Jul 1, 2010

Award From Aiza

Assalamualaikum,oh yeah~ dapat award dari aiza, Award apa? sat2, meh tengok gambar tang bawah ni

Online Best Friends Award, cewah, aku best friends aiza tu, kah3 thanks for... Always dropping by my page and sending me lovely comments!! ( salin, modai nak bagi panjang entry ) owh, sama2 simple matter bro, eh,sis.. terima kasih banyak2 jugak kat aiza na sebab bagi award ni (monolog =.=)

Award ni ada soalan pulak, ok, nohal, mari menjawab.

Write 5 interesting facts about the person who gave you this awards.


Pandai buat blog
Suka dengar lagu tapi tak tahu lagu apa, cam aku
Ape lagi
ha?
ku tak tahu,ha3

List down 10 interesting facts about yourself of your hobbies.

tak de ape pon yang menarik tentang diriku, tapayah tawula..ho3

Picks your 10 most deserving recipients and described them


Kaknorhayati : Baik!~ hu3
Abang Matt : Sporting!~
Bro Hans : Hebat! (ko amik award je, tag memang ko takkan jawab an, he3)
Ejum : Selalu muncul kat shoutbox aku!~ suke,tq banget seh,he~
Amir izzat : Pernah tanya aku pasal blog, sporting!~ ho2
Kak mira : Lama tak contact :( sob2...hu3
Jake hays : oit, lama nya menyepikan diri..he2
Ijai : ni pon sama menyepikan diri, ha2
Myravea : ensem, ha3 joke~ exchange banner sama ku..
Minie : dapat 300++ kat youth say..peh

Ok, sudah siap, Mereka selayaknya mendapat award ini, esok sekolah der..hu3 undur diri dulu..assalamualaikum..

20 comments:

ejum said...

huyoo..den dapat award..thanks eh.. :)..ejum dah amik letak kat award ejum hehe ;)

Norhayati Rostam said...

haha..macam la kenal baik ke tak..

Eyriqazz said...

wah,congratz dpt award

AnWaRnAiM said...

@ejum
hu3 good2 ejum ^_^

AnWaRnAiM said...

@Norhayati Rostam

huih...knal la...ahaggaga

AnWaRnAiM said...

@Eyriqazz
hu3..tq :)

myravea said...

Thanks a lot babe :) *winkwink

Saia Az said...

tengsss :)

AnWaRnAiM said...

@myravea

same2 banyak2 sis =) *wink2..hu2

AnWaRnAiM said...

@Saia Az
same2 =)

Edy Ramanov said...

bestnyer dapat awards.
(=_=) kecewanya im not in the list
Esok Interview Kerja @ MPH Bookstores

AnWaRnAiM said...

@Edy Ramanov
alamak..hu3 jgn la kcewa..nk amik la..nngee~~

Amir Izzat said...

oh..ku terlepas pandang...hahah...
orait..makasih2..

AnWaRnAiM said...

@Amir Izzat

hu3..tape...same2

Norhayati Rostam said...

haha.semakin mengenali nampaknya.

AnWaRnAiM said...

semakin!~~~ hu3

Norhayati Rostam said...

alamak naim.tak pasan lak akak di tag untuk award.hee~

naim pun akak tag untuk award.amik yer.
http://cahayamylife.blogspot.com/2010/07/award-dari-fitri-dan-naim.html

AnWaRnAiM said...

hu3...tq~

Amira Atiqah said...

salam, wahh adik akak dh maju. aii, cantek smart!!
akak nk gak. huhu.
sorry ea, coz akak busy cket, xsmpat nk update blog.
ha skrg akak wt a-level under JPA. INSYAALLAH lg 1thn stgh, akak ke india. doa2 kn akak success k, adik. huhu.

thanks fr the award k. t akak amek & post kt blog. ^^

AnWaRnAiM said...

@Amira Atiqah
hu3 ok, adik doakan akk always succes!~ hu3 akk pon doakan erk..
akk bz, tape2..adik pehe~ tapayah bt pon tape.. hu2 ^__^