Jul 9, 2010

Selesaikan Hutang


Assalamualaikum, selesaikan hutang bagi tajuk entry bermaksud aku nak selesaikan hutang- hutang award yang diberi oleh blogger lain, hu3. Award pon ade hutang ke, pelik betul. Tekpelah, tidak mahu bercakap banyak, mata sudah layu dan jari jemari ditangan ni dah tak larat lagi nak menaip banyak- banyak, nanti jadi benda pelik- pelik lak an.


Award yang pertama diberi oleh Zierwa Zainal, Aku rasa award ni tak yah tunjuk kat sini kot, sebab Award ni dah pernah diberi oleh seorang akak yang come, baru je. Kalau nak tengok award tu leh scroll down. Bawah ni ja, yang salji tu. hu3 terima kasih ya ZierwaZainal ^__^

Award yang seterusnya pula juga diberi oleh Zierwa Zainal dan juga Mrs Aleanor. Dan mari menjawab soalan award ni, bawah ni award nya.

Berikut adalah soalan wajib yang perlu dijawab oleh penerima award ini.

1) Anda mesti memuji si pemberi award ini.
TQ kat 2 2 orang akk yang baik hati dan sangat pemurah sebab bagi award ni ^__^

2) Sila Beri Award ni kepada 10 bloggers yang lain.
Sapa nak angkat tangan~hu2 ( ta larat)

3) Anda mesti memberitahu kepada 10 blogger tadi.
=.=

4) Bagaimana anda boleh digelar blog yang best, great?
Sebab hari- hari makan sambai tomeh

Ok, sudah siap, mau ZZZ, babai, assalamualaikum..

14 comments:

velasrizal said...

lega lah bila dh setel hutang..

Sukarnya Menolak Undangan Perkahwinan

iqbalsyarie said...

hahaha..tambah koleksi ea?mantap!
Latest post:Bahan mentah utk rujukan

Norhayati Rostam said...

haha.
ade gak akak yang come yer.
hee~
perlu ke ngantok2 pun wat benda neh naim..

AnWaRnAiM said...

@velasrizal
ya..mmg lega..hu2

AnWaRnAiM said...

@iqbalsyarie
koleksi award...he3

AnWaRnAiM said...

@Norhayati Rostam
he3 nantok skit je..
ade mse bt la..
nnti x smpt wat lak..
hu3

Norhayati Rostam said...

bagus2~
akak rasa mcam terpanggil untuk menjawab tag yang lagu satu tu.
wawawa.
boley??

AnWaRnAiM said...

boley3...he3

Norhayati Rostam said...

udah siap.hee~

hans said...

asal ko asyik dapat award jer nih?
rasuah ker?
hahahaha

AnWaRnAiM said...

@Norhayati Rostam
hu3 bergerak ke blog akk sekarang~~

AnWaRnAiM said...

@hans
x aeh...takdir...huk3 :)

mufti87 said...

mcmne nk setel hutang ni..

AnWaRnAiM said...

@mufti87
cam ade msalah jer bro..hu2