Sep 16, 2010

Contest | Dunia Dayat Domain Giveaway


Assalamualaikum. Hari aku telah di"invite" oleh tuan rumah punya blog Dunia Dayat untuk menyertai contest yang beliau anjurkan melalui shoutbox belah kanan tu. Aku pon cepat- cepat jenguk entry contest tu kat blog Dayat. Macam bez je contest ni sebab cara nak join contest ni amat mudah dan hadiahnya pon menarik. So, aku join la, huhu. Dulu dah join contest yang hadiahnye lebih kurang macam ni kat blog farahwahida.com tapi takde rezeki, kali ni nak cuba nasib lagi, hehe.




Jom tengok cara dan syarat nak join contest ni. First kena buat satu entry khas untuk contest ni macam entry ni dan ikut syarat- syarat di bawah.

1. Kena jadi follower blog DuniaDayat (kalau follow di facebook dan twitter dayat sekali pun ok juga) Selesai

2. Letak banner contest kat atas tu dalam entry korang. Selesai

3. Link kan entry contest dari blog dayat tu dalam entry yang akan korang buat. [Entry Contest] . Selesai

4. Letak link duniadayat.com dalam blogroll/bloglist. Selesai ( bahagian exchange link kat menu )

5. Nyatakan domain yang anda kehendaki (pastikan domain yang anda pilih masih available) Selesai (bawah)

6. Tag 3 orang kawan anda dan beritahu mereka supaya mereka tahu anda menyertai contest ini. Lebih pon takpe. Anip, Amir Izzat, Kak Nurdani, dan semua yang baca entry ni. Selesai

Dah ikut semua syarat kat atas tu jom kita tengok hadiahnya pula.

DOmain (.com/.net/.mobi/.org/.info) untuk blog/web anda. Boleh pilih mana-mana satu domain yang berkenan. pastikan domain yang anda pilih masih available. Boleh check di [sini] . Domain untuk tempok setahun.

Tarikh tutup pada 21 september 2010. Seminggu saja jadi cepat join contest singkat ni ^_^ . Tinggalkan comment di entry contest dengan entry link kalau join contest ni. Pemenang akan dipilih melalui kotak undian. Setiap blog yang menyertai contest ini mewakili satu penyertaan kertas undian dalam kotak undi ( blog yang mengikuti syarat-syarat diatas saja yang layak masuk ke kotak undi )

Dan siap, senang je nak join contest ni kan. So, apa tunggu lagi, jom ramai- ramai serbu blog dayat, jangan berebut- rebut, ikut turn, huhu. Baikla, domain yang aku nak ialah aqnaim.com.

20 comments:

Dayat said...

ok dah check. ingat no cabutan bertuah blog ni ialah nombor 2

Hafawati Misa chan said...

good luck pak toin ~~

AnWaRnAiM said...

@Dayat
ouke bro :) thx..

AnWaRnAiM said...

@Hafawati Misa chan

haha..ouke, thx mk limah..

Amir Izzat said...

wah bro..aku ada baca nie tadi..ingatkan nak join..alang2 ko dah tag..insyaAllah..aku akan buat entri..hehe.. tq.

weyh..semoga kau berjaya la Naim..

aqnaim.com.? gempak la beb..

AnWaRnAiM said...

@Amir Izzat
ya btol, alang2 join la no, blog ko kan best, kene menang domain, lg gempak, huhu.

thxx :)

nurdani said...

maceh tag..hehe
nak try jgk.mana la tau rezeki dpat domain free.ngeh3

chaiyok2!

Rama2Ungu said...

hoh...good luck n ol da best eh:)

AnWaRnAiM said...

@nurdani
huhu..btul3
chaiyok2~!

AnWaRnAiM said...

@Rama2Ungu
thx ye ^_^ rama2ungu pon join gak kan? gudluck jge ye~

Anip™ said...

aku nk kene join gak ke nie..hmm..

AnWaRnAiM said...

@Anip™
eh, ikut ko jew, aku ta ksah..huhu

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

moga ko yg dapat

AnWaRnAiM said...

@b.r.u.t.a.l.s.o.l.o
amin..hehe thx :)

Norhayati said...

ala, nak join gak tapi exam la

AnWaRnAiM said...

@Norhayati
huhu..akk law ade exam kne tumpu kt exam tw0o..haha..gudluck ye..:)

Fitrihadi.com said...

gudluck..aku nk join tapi hari ni dh 21 sept..ermmm

AnWaRnAiM said...

@Fitrihadi.com
owh..siannnya..nk wat camne..doa aq mng jela..ngee..

Dayat said...

Esok senarai semua blog yang masuk akan dikeluarkan. Tiada entry akan dikeluarkan. Sila ke Forum Dunia Dayat di bahagian Events untuk ketahui update terbaru mengenai GA ini.

http://duniadayat.com/forum/

AnWaRnAiM said...

@Dayat
baikla..thx for info..