Sep 25, 2010

Sapa Nak Hadiah Free? Meh Tengok Sini


Assalamualaikum. Weitt~ ini adalah entry tag, tapi tag kali ni boleh dapat hadiah free woo. Bukan hadiah free. Hadiah memang free. Boleh dapat hadiah woo. Pening x? haha. Papepon, ini adalah satu contest atau giveaway yang dianjurkan oleh Nadia. Anip yang tag aku untuk join, mekaseh Anip.

Ok, jom tengok syarat- syarat contest ni.

1. Buat Entry "Sape nak hadiah free? =)"
and letakkan sekali gambar ni dan link kan terus ke blog. Selesai
www.nadiafarahida.blogspot.com

2. Dan jangan lupe, letakkan gambar ni skali kat side bar blog korang
dan link kan terus ke entry ni ye. klu pic besau sngt, korg tolong kecikkan ye. Selesai

3. Menjadi follower blog Cik Nadia. Selesai

4. Tag 3 orang blogger
lain dan pastikan diorang tahu bahawa mereka telah ditag! Selesai

5. Dan last sekali,
jangan lupe tinggalkan name dan link entry penyertaan korg kat
kotak komen entry "Sape nk hadiah free? =)" ni ye. Selesai


Ok, Selesai, tu je pon, senang jew nak join giveaway ni kan, kene buat macam entry ni, ok. Aku nak Tag KakNorhayati, fatiehah, lea. erk, kenape semua perempuan, hoho. Main tag jew. Jangan pk lain plak. ok, yang kene tag saye tak paksa nak join contest ni. Up to u. Yang tak kene kalau nak join pon boleh. Undur diri. Assalamualaikum.

8 comments:

nas said...

huhu..owh..anip tag ko..dye tag aku gak...
aduyy...aku tatau la leh buat ke tak tag nie...maybe 2 hari lagi kot..hehehehe
dye tacing2 plak :P

Bapuk semakin ramai di malaysia: salah siapa?

AnWaRnAiM said...

@nas
hoho..git0o lak ye..ngee~

Anip™ said...

@nassiot ar ko..mne de aku tacing ler..hahah...ko ni..

Anip™ said...

@AnWaRnAiMbukan2..mane de aku tacing..haha..

AnWaRnAiM said...

@Anip™
ha, ha tatayot..huhu


hahaha..kk..ko x tacing..huhu

nas said...

@Anip™

hahahahaha...lawak la ko...tp ayat ko kat shoutbox cm tacing jerk..hehehhe

fairuz said...

hadiahnye mng ape?tellme2.hahaha

AnWaRnAiM said...

@fairuz
hadiah dy x bg taw..huhu