Sep 5, 2010

Cuti Sudah Bermula | Selamat Bercuti!!


Assalamualaikum. Wops~! Aku rasa dah memang lambat untuk aku postkan berkenaan cuti sekolah ni, hehe. Memang dah lambat pon. Bukan apa, memang aku agak bz lew. Nak- nak je aku post pasal bende ni hari jumaat lepas. Tapi petang tu lepas balik sekolah kena siap2 pegi majlis khatam Al-Quran peringkat daerah. Balik malam. Hari sabtu pulak pagi tu kena siap2 pegi majlis khatam peringkat negeri plak kat Slim River. Balik malam a.K.a sekarang la. Baru je balik ni, huhu.

Dan sebab tu la sekarang nak cakap pasei bende ni. Seperti yang semua masyarakat Malaysia tau, cuti kali ini memang bez sebab nak raya lew. huhu. Sekolah aku cuti dalam seminggu lebih jew. Raya 4 hari. Puas dop? Camne nak kumpoi duit raya banyak2 ni. haha.

Time hari jumaat hari akhir sekolah tu, sekolah aku ada buat majlis Khatam Al- Quran. Lepas habis semua. Salam2 ngan cikgu. Ucap selamat hari raya. Cikgu beratoq bederet. Kami jalan salam cium tangan ucap selamat hari raya. Slamat ary raya ckgu. Selamat ary raya. Slamat Ary raya ckgu. Slamat ary raya. Saammmmmpai habeh. haha. Memang bez~

Ok, aku rasa sampai sini ja aku nak cakap. Notink to say suda. Selamat bercuti semua. Ingat 10 malam terakhir bulan Ramadhan ye! Yang akan amik exam seperti PMR, SPM, UPSR dan lain2 tu, selamat study ye! ingat lepas cuti je berapa hari ja lagi nak amik exam, haha. Cuti belajar ok, ngee~. Assalamualaikum.

16 comments:

Norhayati said...

haha
la ni pun dok pikiaq lagi
bila masa nak study ni,
yang ni bila plak.
sok dah nak pi sini,
mggu depan nak balik sana,
pastu nak pi sekolah lama plak.
adei..
Yang penting, pandai2 la urus.

AnWaRnAiM said...

@Norhayati
huhu..runsing2..gudluck2 la urus ye..hehe..:)

hillmie said...

slmt bercuti juga !
jgn maen mrcun ;p
ngee

p/s ; jm maen bunga api rmai rmai !

SuFian HaKim said...

Selamat bercuti ! Balik kampong mana ? Hehe .. Jangan main mercun tau !

Psst : aku pown main mercun gak ^_^



- Jom Masuk Blog SaYa Plak - http://sufian7z.blogspot.com | http://sufianz-hakim.blogspot.com

AnWaRnAiM said...

@hillmie
huhu..anda juga ye..

AnWaRnAiM said...

@SuFian HaKim
kg sini jew..sungai kepar..huhu
baik la..kamu juge...haha

cybernetic88 said...

slm raya bro. cuti dpt 2 mnggu jek. haha. lyn la. aku xgerk lagi blk kmpng. sungguh bosan. smua dah xde. grr T_T

AnWaRnAiM said...

@cybernetic88
hoho..awat ko x blek?

hans said...

selamat bercuti dan beraya

P/S : Aku Maluuu

AnWaRnAiM said...

@hans
Anda juga ye :)

gabanMorka said...

officially, dh 2hari aku bercuti...haha

AnWaRnAiM said...

@gabanMorka
sabtu..ahad..arini isnin..2 hari la~! hehe

eyl said...

bro, nikmat betul cuti ni kan.haha

AnWaRnAiM said...

@eyl
huhu..mmg nikmat semulajadi..

MrsAyie said...

selamat bercuti, selamat hari raya.. jgn dok main mercun lak hihi

AnWaRnAiM said...

@MrsAyie
tpi...da beli da..hek3..slamat ary raya ^__^