Oct 9, 2010

Bila Kawan- Kawan dan Aku Buat Video


Assalamualaikum. Selamat pagi semua!~ Sihat? Mesti sihat. Kalau tak sihat pergi klinik. hoho. Hari ni nak share video yang kawan- kawan aku buat. Macam- macam ada~ Ade buat video tentang kelas, tentang palestin, kawan bla3. Tengok je video- video kat bawah ni. Untuk yang fes ni jom tengok dua orang budak gila dulu.




Saja buat gila, kiri kawan aku, kanan aku.








video ini telah mendapat tajaan daripada studio universal of kura-kura.diterbitkan oleh kura-kura network.diiktiraf oleh MTV AWARD 2010,OSCAR,ACADEMY DAN ANUGERAH KECERMELANGAN PELAJAR2 BUTA HURUF 2010..menghargai cerita ini adalah tanggungjawab bersama....derma iklas amat dialukan bagi membantu mangsa2 yg memberontak akibat nasi kat kantin dinaikkan harga sebanyak 1sen duit afrika selatan.dan sumbangan dana bagi menaik taraf tandas rumah barak obama di parit gabis.









hargailah sahabat anda selagi masih disisi









dedikasi untuk rakyat palestine









kasihanilah mereka..jangan kau seksa mereka lagi.cukuplah..insaflah..ingatlah azab yg maha Kuasa..








Ni video time aku pergi marhaban kebangsaan. tahun 2009.



Video time aku form 2. Kelas 2rka1 2008. Kenangan indah.



Ni video budak2 asrama

Ok, tuje kot video yang kawan- kawan aku buat. Kredit to wardatussofia, izzaidi, syazana, dan luqman. Anda memang sahabat. Ok la, aku ada hal sikit, huhu. Undur diri dulu. Assalamualaikum.

6 comments:

cik kumbang said...

tergelak tengok video pertama tu...hadoiii...klakar la korang nie~

AnWaRnAiM said...

@cik kumbang
huhu..

en_me said...

lawakk kanns.. ihihi

Syamil Hafiy said...

anda kena tag ! datang belog saya ntuk tuntut hadiah !

http://syamilhafiy.blogspot.com/2010/10/best-friend-award.html

AnWaRnAiM said...

@en_me
huhu..x trncang pon bt bnde tu..

AnWaRnAiM said...

@Syamil Hafiy
ok..thx ye..nnti naem letak kat page award dalam menu tu ye..