Oct 22, 2010

Test Tulis Personal Entry About Kisah Hidupku Tengok, Boleh Ke Tak Ni? huhu

sapa taw ni logo ape? aku rembat kat google

Assalamualaikum semua. Kali ni aku nak post entry personal yang dah lame aku tak buat sejak berbulan yang lalu. Hah, kenapa aku tak post entry personal, yang mengisahkan cerita hidupku pada sesuatu hari. Saye pon tak taw la, rase cam pelik je. huhu. Tapi aku nak try buat jugak.

Kalau korang tengok kat bahagian archive blog ni kat sidebar, pastu pilih dalam kategori 2009, ha.. dalam sekitar 2009 tu, korang tengok la entry- entry aku mase aku kecik- kecik. Pelik- pelik je, biasa la, time tu pon bukan taw ape sangat pasal blog. Sekarang pon same la, huhu. Dalam 2009 tu la entry2 personal yang dah lama aku tak buat.

Ok, berbalik kepada kisah hidupku hari ini, hmm.. tade ape pon yang menarik dalam hidup aku ni, haha. Tadi kat sekolah ujian math, malam tadi aku da study dengan mak aku topik- topik yang cikgu cakap masuk dalam exam. So, time jawab tadi, boleh la an, jawab yang mane tawu. Rasa kepuasan, he~ Alhamdulillah, harap- harap nanti ujian addmate pon aku rase macam ni jugak. Padahal result tak dapat lagi, huhu. Papepon, thx to my mother coz sanggup balik rumah dari peneng khas untuk mengajar aku. Kalau tidak aku mati kutu ja dalam kelas tadi.

Baikla, da takde ape nak cakap, esok ade kelas fizik dari pukul 8.30 pagi - 12.00 tengah hari. Kepada kawan2, datang jangan tak datang, aku pun datang even tak pernah paham ape yang cikgu ajar, wakaka. Tadela, just joke. Bubai semua~ Wsalam.
P/S: dua tiga kali aku pikir nak tekan ke tak publish post ni..buat derk je la..

12 comments:

Ckin Kembaq said...

Ok la dik..ada gak idea tu..hehe

AnWaRnAiM said...

@Ckin Kembaq
haha..kira ok la no..ngeee~~

diana said...

asal update sudah..
ahahha...

AnWaRnAiM said...

@diana
hahaha XD

Norhayati Rostam said...

Untungnya anak cikgu nih.
Mak dari Penang?
Buat apa?

Afizz said...

eh..boleh aje ko buat entry pasal personal life.. (asalkan tak terlalu membosankan atau terlampau personal sudah)..

Ko sekolah kat negeri mana ek?

apiez said...

haha.. untung la dpt fmly ber-education.. hehe.. ak stengah nak mampos jwb td..

Amir Said said...

personal story menarik jgk. tp jgn tulis mcm diari. :-)

AnWaRnAiM said...

@Norhayati Rostam
mak keje kat mktab peneng..die tggl kat umah sewa..hujung mggu balek sini..hari skolah dlm 5 hari tu kdg2 je balek..huhu

AnWaRnAiM said...

@Afizz
ooo..nanti aku upkan lagi kemenarikan kepersonalan entry aq..haha thx ye..

kat perak..daerah kerian :)

AnWaRnAiM said...

@apiez

silap tu..bkan setengah nak mampos...mati kutu.. kan? haha

AnWaRnAiM said...

@Amir Said
ha ah..btul gak tu..thx bro amir! :)