Oct 6, 2010

Domain FREE untuk dimenangi!


Assalamualaikum.Wahhh!!! Dahlia dan iHosterz bergabung tenaga menyediakan Giveaway Special: Domain Percuma untuk blogger. Memang menarik! Semestinya saya turut serta, siapa takmau barang FREE beb!

Nama Domain pilihan saya ialah : aqnaim.com

Saya pilih aqnaim.com kerana fes ialah kat planet bumi ni takde sorang pon yang menggunakan domain tersebut buat masa sekarang. Saya juga sangat excited dan amat teruja seperti beruk jumpak bunga ros dengan domain tersebut. Ia ringkas dan smart. I like it.

Dahlia dan iHosterz patut menaja domain tersebut untuk saya kerana sudah berkurun lamanya saya mengidam nak dapat domain sendiri. Nak beli segan pulak, saya juga pernah menyertai contest yang menawarkan hadiah domain beberapa kali tetapi tak menang, huhu. Jadi, kali ni saje nak test try cube tengok ada luck ke tak, hehe.

4 comments:

Amir Izzat said...

bismillah...

ha,wah! insyaallah..ko akan dapat..lepas nie ak nk tgk kemunculan aqnaim.com. hehe

AnWaRnAiM said...

@Amir Izzat

bismillah..
huwaa...syukran banyak2 ya sahabat..huhu amin..

DaHLia said...

bro,

sorry, sis lmbt update..
dont worry, selagi ada link, diterima :D

sis dah masuk kamu dalam list..L10 ok..
kalao ada rezeki, xke mana.
tapi kalo xde rezeki, jangan segan2 beli ngan ihosterz tu..

AnWaRnAiM said...

@DaHLia
bro dy pggil~ huhu..

ok.mekaseh ye..

law x de rezeki..tgok la dlu..law rjen bli ...hehe..