Oct 8, 2010

Sapa Nak Duit Rm100 ?? Mai Sini Mai Sini! huhu


Assalamualaikum. Sekarang masih terkapai- kapai mencari idea nak share dalam blog ni, tapi masih belum ada. Daripada membiarkan blog kesayangan aku ni bersawang like reban ayam, alangkah indahnya kalau aku isikan masa lapang aku dengan menyertai contest- contest yang sedang berjalan, hehe.

Baiklah, untuk entry ni aku nak join contest yang dianjurkan oleh KL Urbanite. Contest ini dilancarkan sempena genap sebulan wujudnya KL Urbanite. Jadi, kepada sapa- sapa yang nak menang rm100 bolehlah menyertai contest ni ye.

Apakah syarat untuk memasuki pertandingan ni?

1. Pastikan anda mempunyai blog
2. Follow KL Urbanite di Followers Section
3. Like KL Urbanite di Our Fan Club Section (Facebook)
4. Subscribe feeds KL Urbanite.

Tarikh tutup contest ni pada 30 November. Masih banyak masa untuk anda di luar menyertai contest ini. Jom join!~ huhu. Untuk maklumat lanjut boleh rujuk entry contest di blog penganjur, [Click] sekian. Assalamualaikum.

14 comments:

Faarihin said...

wah.. menarik ni..
leh gak jadikan sumber untuk beli top up.. huhuhu..

smoga berjaya yer..

AnWaRnAiM said...

@Faarihin
haha..btul3..
join la skali..huhu
thx ye..

Amir Izzat said...

banyak tue bro..kalau leboh,kasi sini sikit.. hehe... bismillahirahmanirahim..semoga ko ada dapat.. Amin,.

AnWaRnAiM said...

@Amir Izzat
oukeyh..amin ya rabbalalamin..syukran ya sahabt.huhu

Sya Syazana said...

klu mnang share2 noh~ haha

Fitrihadi.com said...

puh kiri puh kanan... semoga menang ar..hehehe :)

lea said...

nak duit rm100, tapi xnak join cntest! boleh ker? ngeh3

nash said...

semoga awak menang ek....aku xd mase nk join..hehhehe

AnWaRnAiM said...

@Sya Syazana
hai..boley jew..kita kan kwn..haha

AnWaRnAiM said...

@Fitrihadi.com

thx bro.. :)

AnWaRnAiM said...

@lea

boley2..mnx kat mak lea..hehe

AnWaRnAiM said...

@nash

owh..hmm..tape2..papepon.,thx :)

Gadis Kampung said...

jom join my contest boleh dapat RM101
http://nukilangadiskampung.blogspot.com/2010/10/join-my-contest-be-my-followers.html

AnWaRnAiM said...

@Gadis Kampung
thx..insyaAllah join..mesti join..hehe