Oct 11, 2010

Contest 1010 | Jom Jadi Follower Gadis Kampung


Assalamualaikum. Ni tengah tak de kerje tapi cari kerje. Sape nak aku tolong ape- ape ke? Tinggal pesanan kat kotak komen bawah ni. Tahun depan aku balas. haha. Takdela, aku ngah bz ni, banyak kejew, cewahh. huhu. Untuk entry ni aku nak join contest dari nukilangadiskampung.blogspot.com A.k.a Design Art Gadis Kampung. Contest ni telah di"invite" oleh penganjur sendiri melalui komen pada salah satu entry yang dilahirkan dalam blog ni.

Contest ni dianjurkan sempena first anniversary 10.10.10. Hadiah disponsor oleh laki penganjur, hoho. Bawah ni syarat2 kalau nak join contest ni.

1. Jadi follower Gadis Kampung : Saya telah jadi follower ke 163 (nyatakan kamu follower ke berapa)
2. Buat entry di blog korang bertajuk: JOM JADI FOLLOWER GADIS KAMPUNG (kalau korang rajin 3. korang citer la sikit tentang blog Gadis Kampung ni)
3. Nyatakan dari mana awak tahu mengenai contest ini : Penganjur sendiri (nyatakan url@alamat blog orang yang memberitahu mengenai contest ini).
4. Bila korang dah buat entry dan dah join blog Gadis Kampung tolong tinggalkan komen ye berserta url entry anda pada entry contest.
5. Tolong letak banner Gadis Kampung di sidebar korang.

Contest ni berbentuk referrel contest. Sape yang banyak mempromosikan contest ni berpeluang memenangi RM 101.00. Pemenang contest ini dinilai melalui syarat no.3. Tengok blog penganjur la untuk maklumat selanjutnya. Tarikh tutup penyertaan 26.12.2010. Undur diri dulu, sesape yang nak join contest ni bila tengok entry ni jangan lupa tulis referrel dari AQ NaiM! tak baik tipu~ wakaka. Assalamualaikum.

8 comments:

gnesop.com said...

good luck yer ..:)

Gadis Kampung said...

tima ksaih sudi join..saya datang nak melawat awak...rajin2 la awak ke blog saya ye..

AnWaRnAiM said...

@gnesop.com
huu..thx ye ! :)

AnWaRnAiM said...

@Gadis Kampung
same2...thx jgak ye..huhu :)
ok bos ~

Fitrihadi.com said...

rajin ek masuk contest kebelakangan ni.. heh good luck!

AnWaRnAiM said...

@Fitrihadi.com
huhu..mmg rjin..pulun2..thx~ :)

Norhayati Rostam said...

All da best naim!

AnWaRnAiM said...

@Norhayati Rostam

oyeah~ thx ..hehe