Oct 31, 2010

Mencari Identiti Blogger Yang Hilang


Assalamualaikum. Kemarin aku tak ingat bila, aku telah di tag oleh Afiz iaitu tuan blog MemoriSeorangMuda. Memori seseorang yang muda akan lebih menyerlah berbanding orang tua. Kalau orang tua punya memori mybe kurang menyerlah. Fuh~ Sudah lama tidak menjawab tag. Kali ni aku dengan penuh rasa bangga telah merajinkan diri untuk menjawab tag ini walaupun aku malas nak study coz esok nak exam.


"Once you have been tag , you are supposed to write a note with 25 random things , facts , or goal about you . In the end , choose 25 people to be tagged. You have to tag the person who tags you. If I tag you , its because I want to know you more."

Ini lah dia tugasan tag ni. 25 sejarah tentang diriku, hoho. Dan tag balik 25 orang. Fuh, memang mencabar la, nasib baik aku rajin.

25 fakta tentang diriku

  1. Nama Anwar Naim A.k.A naem
  2. Brader paling tua dari 6 orang adik beradik
  3. Mempunyai seorang ayah yang hensem dan ibu yang comel
  4. Sekolah kat Sabar ( nama singkatan sekolah ) sebab tu email aku naim_sabar@y.c. Bukan nak tayang yang aku ni penyabar, tapi nak tayang yang aku ni study kat sekolah sabar, huhu.
  5. Tak pernah bunuh orang 
  6. Pernah makan nasik
  7. Tak suka bau mengkudu yang lembik. Wekk! Amat lah nak termuntah
  8. Tak suka tengok hantu
  9. Suka tengok ghost
  10. Suka kaler itam dan biru dan oren dan merah dan hijau dan semua.
  11. Suka lagu maher zain
  12. 16 tahun 2 bulan nak masuk tiga.
  13. Suka kacau orang
  14. Ape semua suka ngan tak suka ja ni
  15. Seorang yang tak pandai bercakap
  16. Tinggi lebih dari 0 cm dan berat lebih dari 0 kg
  17. Persepsi aku terhadap kura- kura, kura- kura amat comel
  18. Ade banyak kawan yang baik2 belaka (Alhamdulillah)
  19. Tak jahat
  20. Tak baik
  21. Lagi lima...
  22. ape ha..
  23. Sayang blog ni, hua3
  24. Tak sabar nak habis exam, nak rehat kejap
  25. Habis
Ok, sekarang nak tag 25 orang blogger. Aku main tag je ok, dan tak paksa korang nak buat ke tidak. Aku paham sekarang musim exam, nak buat mende2 camni memanglah amat leceh kan, huhu. Aku lainla, sebab aku rajin. Tapi ketahuilah if I tag you , its because I want to know you more

KakNuyen, Hadi, Mabz, KakNorhayati, AmirulArif, AdmiralHafiz, Anip, Yied, AmirIzzat, Redboys, Fitrihadi, MishLollypurp, kau, kau, kau dan kau! dan kamu sorang lagi! ha, yang itu, kamu la, ye kamu, dan lain2.

Sape yang terasa 'kamu' atau 'kau' itu adalah anda, ambiklah tag ni, kalau masa banyak la kan. Akhir kata, terima kasih kepada afiz kerana sudi tag aku. Aku undur diri dulu. Assalamualaikum.

24 comments:

Afizz said...

Hahaha! Kau ni lawak la... XD

AnWaRnAiM said...

@Afizz
ngee :)

Yiedpozi said...

bro ni lawak r... hahaha.. kalau yied x buzy, yied jawab r... hehe

AnWaRnAiM said...

@Yiedpozi
hehe..ok..thx yied :)

hans said...

nasib ko xpenah makan orang
hohohoho

P/S : Kepada Pencinta Kucing: Dapatkan Stiker Pelekat Kereta Yang Eksklusif Khas Untuk Cukai Jalan Daripada Papa Hero

AnWaRnAiM said...

@hans
hoho,,tu la kan..

Norhayati Rostam said...

haha..
apa punye tag la naim ni.
kasi hantam la sape 'kau' tu yer.
Tak suke tengok hantu tapi suke tengok cite hantu tak?
:D

AnWaRnAiM said...

@Norhayati Rostam
tataw..ta suke kottt!..hehe

Anonymous said...

Hahahahahaha! Lawak ! XD

tengkorakemas said...

ko tak suka tgk hantu?cite bunuh2 org ko suka tak?aku nak buat kajian ni haha

AnWaRnAiM said...

@Anonymous
hye anon..sapa anon..thx anon..haha

AnWaRnAiM said...

@tengkorakemas
entah..bkan x suka..lebih kepada tak berminat..eh..same je tu..huhu klaw tgok mesti tutup muka pkai tgn..tpi ade lubang skit..tkot tkejot..haha tgk keadaan crita la....

Amir Izzat said...

salam! ha,eden dah jawap..apa lagi.baca lah..alamak! haha

la..tinggi ko o cm je? hebat siot...tabik r...haha.. berat lak lebih dri 0 kg gak? ish..ish.. 0.1 cm n 0.1 kg..tinggal kat bulan ke? hehe..

thx tag ak

wan muhamad said...

mcm2 la naim nie ,tggi 0cm org kenik la nie hehehe

AnWaRnAiM said...

@Amir Izzat
haha..da baca bro..

huhu..lebih la...aq lame tak cek, tu la bubuh lagutu ja..ngee

welkam..:)

AnWaRnAiM said...

@wan muhamad
haha..xdela..lebih 0cm..hehe

hans said...

Kalau ko makan orang memang aku lari sudah
hahahaha

P/S : Movies Download: Senario Asam Garam & Phua Chu Kang The Movie

AnWaRnAiM said...

@hans
ala..jgn la lari..mkn org je pon..haha

n i k l i s a said...

16. seorang yang xpandai bercakap.

kesian gak ko ni eh.. hahaha.

jgn mara. :P

AnWaRnAiM said...

@n i k l i s a
ksian kan..haha

xdela..ngee~ :)

AiN Z said...

awak umur berapa? huhu

nama.aku.lynn said...

best!

AnWaRnAiM said...

@AiN Z
16 thun..huhu

AnWaRnAiM said...

@nama.aku.lynn
hoyeah~ he~