Jun 6, 2010

Aiza, review belog aii plishh!!

Assalamualaikum. Update2... seronok update blog ni sebenarnye, ape yang seronoknye, kerana ia boleh melahirkan satu perasaan yang menjiwai pelosok hati, ape orang cakap.....-.- arh,merapu ja,ho3 Update blog seronok la, banyak faedahnya an, kongsi ilmu,pendapat, meluahkan perasaan yang terperam lama dalam hati sehingga nak jadi jeruk, dan sebagainya lah~

Harini aku nak mintak tolong dari Aiza supaya buat review tentang blog aku, saye berminat saye berminat!hu3 rajin tol si Aiza ni nak buat review blog2 orang. Bagus2.. hebak mu, sesape yang nak mintak tolong kat dia leh terus ke blog beliau untuk menyampaikan hajat korang, bukan nak meminang, pasal review ni la, dia ni baru 14 tahun, lagipun have taken, kah3. Blog si Aiza ni sangat canggih dan hebat la. Pandai dia edit2 dia punya template, kalau aku jenuh tEcirit nak buat, ha3. Baiklah, kalau nak mintak tolong kat Aiza ni ade syaratnye.
  • Buat post pasal "Aiza, review belog aii plishh!!"
  • Mesti menjadi followers Aiza
  • Crop Header LadyRawrr
  • Nyatakan sebab2 mengapa anda join review blog neh !
  • Tak kire jantina / umur
  • n lastly, tinggalkan link post di post review blog aiza
Ok, sebab2 aku nak join review ni erk, saje suka suki, he3 ia boleh merapatkan hubungan sillaturrahim sesama blogger, cewwah..ho3 Lagi, boleh up trafik blog , blog aiza up trafik, blog aku up trafik, insyaallah. Kan hebat itu..kah3 lagi2, Aku nak join sebab aku tengok blog aiza stailo ar..kemas, sesuai dengan identiti seorang perempuan [memandai ja], tapi kalau blog aku buat macam itu dah jadi lain macam ...ha3

tu je kan? Kesimpulannya, kepada sesape yang nak join review ni, meh ramai2, klik header dalam entry ni, edisi terhad ni. Khas untuk 500 blog yang terawal ..hu3 banyak tu. sekian sahaja,TQ wsalam..

8 comments:

Aiza said...

cehh da glmer ar ko.. hahaha

tapi takpe ttp d terima , blog k brapa ntah , esok jam 6 ptg okeh , entri tgh beratur , thanks ;p


ehem2 , aku single da wei , single balik !

AnWaRnAiM said...

@Aiza

w0h!~ ko single.. ? maap2 tesilap tulis...he3

hans said...

hohoho
single balik dah tu

p/s : Rajnikanth Pun Ada Klon Sekarang http://hanspunyablog.blogspot.com/2010/06/bukan-setakat-michael-jackson-jer-ada.html

AnWaRnAiM said...

hu3...

nas said...

erm...mane satu blog kamo sebenar? yg ade tulis back up tue sala kan? ehehe

AnWaRnAiM said...

@nas

huk3 tu bukan...saje2 law nk test pape...he3

nas said...

owh...ok2...:P

AnWaRnAiM said...

hu3