Jun 4, 2010

Tag From Leoparduslynx


Assalamualaikum. ya~ mesti ramai ngah syiok sekarang ni kan, terutamanya budak2 sekolah macam aku, ha3, sebab esok dah start cuti sekolah. 2 minggu doe~ ha3 ok, cuti cuti jugak, ingat, aku ni dah form 4. Tok aku cakap kalau zaman dulu2 umur camni dah leh kawin, hahaha. Itu dulu, ini sekarang, zaman dah maju.hu3. Jadi, selamat bercuti kepada yang bercuti, dan ada yang x cuti? takpa, takpa....notink to say~ ha3



Ok, tujuan sebenar entry ni ditaip adalah untuk menjawab tag yang telah dilekatkan kepadaku oleh Abg Mat. Dia cakap Cik Zaza ada bagi surat cinta kat dia, tapi surat tu banyak soalan plak, pastu suruh tag orang lain, ha3 ok, tag nya berbunyi :

1. Apa yang bermain di fikiran anda sekarang?
Yang bermain di fikiran aku sekarang ialah "sakit". Adush~ sakit lutut la, tadi time aku ngan adik aku ronda2 kat blakang taman naik motor bapak aku, terjatuh.. adik aku bawak pegi mana ntah, jalan memang tak elok,hu3. time sebelum jatuh aku tengok adik aku melelong bawak macam dah tak boleh kawal motor tu dah.. Pastu piyuuuu tumbang pom kedebabom~ adik aku cakap "hang bawak pulak la, takmau bawak dah" ho3 ok aku bawak. sebelum tu pebetul motor dulu, bagi nampak kemas dulu. jalan~ seminit kemudian..jatuh. Adik aku tegolek masuk parit, kah3 tapi sekerat badan ja masok. Habis seluar jean kesayangan aku koyak kat lutut. Pastu blah terus ar, tak cakap banyak, ngah bengang.-habis-

2.Apakah nama samaran you all?
-Naim- cara sebut ''na,im''

3.Berikan 3 orang yang you all sayang?
Mak,Ayah,Tok .Mereka memang penting dalam kehidupan seorang insan yang bernama "naim" ini.

4.Panggilan untuk "si dia"?
siapakah si dia itu? arnab kat rumah aku erk? owh... arnab tu.. tak pernah panggil pon.

5.Hadiah yang you all impikan daripada seseorang yang istimewa?
Cekelat hacks

6.Blog yang mane yang you all suke visit?
Macam2 ada~~

7.Tag kepada 15 folowers korang
1.Lynn Johari
2.Mashatiqah
3.Faa
4.CicakGirls
5.Wanie
6.NurEimi
7.MissNia
8.Shada
9.kaknorhayati rostam
x larat~ sapa rasa tag ni besz, anda boleh menjawabnya :)

Sekian, Wsalam..

20 comments:

wanie mat zin said...

naim thanx 4 tagging!!!dh lame xdapt tag niehh..thanx ya:DD

AnWaRnAiM said...

hu3 same2 :)

Penerbit Ibnu Al-Manhar said...

Cantik gambar. Guna kamera ape tu?

AnWaRnAiM said...

@Penerbit Ibnu Al-Manhar

amik dekat google la...he3

Aiza said...

fuh seb bek ta kena.. hahaha

Matt said...

arnab ko sihat? huhu..

AnWaRnAiM said...

@Aiza

ho3 stgi kena la tu..~~

AnWaRnAiM said...

@Matt
alhamdulillah..shat sokmo...ha3

saya_arief said...

cekelat hack sedap..

AnWaRnAiM said...

hek3..mmg sedap~

Norhayati Rostam said...

saya ada follow tak?
hahaha.
(cakap je la nak..)
hai dik..takkan ceklat hacks je..

Lynn Johari da hOts mama..!!! said...

thanx 4 tagging..jarang kne tag..huhuu.

AnWaRnAiM said...

@Norhayati Rostam

anda ditag..he3 cekelat hacks jew...murah,,hek3

AnWaRnAiM said...

@Lynn Johari da hOts mama..!!!

same2~ hu3

~Ney Ezzo~ said...

hye..anda telah di tag! =)

AnWaRnAiM said...

@~Ney Ezzo~
hu3 thx...akn dijawab~

Mashi said...

tak leh dah merasa zaman sekolah..
huhu
zaman universiti pon dah habis..
dah masuk alam kerja..
waaaaa

AnWaRnAiM said...

@Mashi

hu3 rse cam x maw msok ja alam tu...mmg xtaw sgt2...tpi mmg kena..ha3 nk wat cane :(..hu3 slmt bkeja~ :) ho3

Norhayati Rostam said...

alamak...haha
roger! nanti akak jawab eh.
hihi.
tu bunyi nak suh sume org belanja hacks tu.hihi

AnWaRnAiM said...

@Norhayati Rostam

he3..lucu~