Jun 6, 2010

Lucky Visitor?? Me? muahaha

Assalamualaikum. Ini adalah counter yang telah di capture. Malaysia 4444.

Klik gambar untuk tumbesaran

Klik gambar untuk tumbesaran
hu3 ..boleh? ini adalah kontest by bro Zaifullah


15 comments:

stingray said...

Tahniah!

hadiahnya tak besar tapi harap ko sudi terima....

1. Kasik email kat comment post aku
2. bagitau handphone network ko (012/019/013 apa-apa je laa) or
3. kalau pakai postpaid, kasik akaun maybank kat email aku zaifull@gmail.com

YuYu said...

walawehh...tahniah naim...

cikyuyu msuk je td zaifull nye blog trus nmpk 4445...pehh hampa...

jom kgsi hadiah...miahaha

AnWaRnAiM said...

hu3 tq2 aq trima seadanya...he3

stingray said...

naim, ko pakai prepaid ke postpaid? kalau prepaid, kasik network henpon ko... 01X?

AnWaRnAiM said...

@YuYu

wulaweh~ he3 nk kongsi adiah? jom2 tgk dlu adiah ape...hek3

stingray said...

prepaid?? line/postpaid?

Norhayati Rostam said...

wahwahwah..
tahniah

AnWaRnAiM said...

@stingray

pakai prepaid...

stingray said...

eh! aku lupa sekarang open network...
017 ko tu maxis eh?? hahahaha

cepat sket, aku nak kasik hadiah sekarang ni

AnWaRnAiM said...

@stingray

ya3 017 itu maxis..da sent email tdi..ho3

AnWaRnAiM said...

@Norhayati Rostam

dup2 dup2..hu3 tq... :)

stingray said...

ok, hadiah telah dihantar melalui email...

harap sudi terima walau tak seberapa

:-)

AnWaRnAiM said...

@stingray

hoih...ini bukan tidak seberapa...ini lebeh seberapa....ha3 tma kseh byk2 bro! :D

stingray said...

takpe, tu aku return sikit hasil usaha korang click nuff aku... :-)


selalu laa ushar blog aku kot2 ada event lagi menarik...

AnWaRnAiM said...

gerenti punye...ha3