Jun 15, 2010

Rumah baru..kot..

Assalamualaikum.Hari ni terbuka hati aku nak buat apa nama..aku tak reti nak sebut.Template ka? ha, korang tengok pon dah tawu kan.aa... lawa dop ha? ha3 yang dulu aku pakai lawa lagi ka yang sekarang ni? Sila beri pendapat di bahagian komen. Template baru ku ini memang takde header yang bergambar,jadi...bla3..ha3 kalau la dapat tawu cara nak buat background kat title sidebar kan best..aku pakai template yang blogger.com baru buat.Tak buleh pakai cara dulu.tak dapa dikesan kode dia.

16 comments:

princess_eryna said...

sgt sempoi tp sweet la colour...

AnWaRnAiM said...

owh...git0o erk..he3 tq..

ros said...

as slm naim...ni kak ros...saje2 ziarah blog naim....kros jumpe blog naim kat blog aiz...ok la templet naim ni...mmg simple template2 dlm blogger.com...kros pon try gak aritu tp xsesuai ngn jiwa kros ni...yg naim pilih ni kire ok jg...sejuk mata memandang...keep it up!!

cicakgirl said...

rumah baru nampak kemas ^^
warnanya pun sedap mata memandang

Norhayati Rostam said...

ok la gak tapi rasanya akak nak tgk lagi muka dak yg kat tepi sidebar tu.hahahaha

faye said...

TEMPLATE BARU NI COOL N TENANG....HUHU meh la dtg blog n komen2x ye...saya dh follow..folllow me back ok..

eiman said...

komen: nampak macam blog otai, cuba peratikan blog yang glamer tu mana ada kalerful2 sangat2.. biasa2 macam ni je.. tahniah~

AnWaRnAiM said...

@kakros,

salam kak ros...tq erk sbb beri pndapat!~ he3 cane jiwa kakros? he3

AnWaRnAiM said...

@cicakgirl,

time akk comment x nmpk kemas sgt...sbb x ltak gambo sidebar title..lani bru kmas ckit sbb da ltak...he3

AnWaRnAiM said...

@ Norhayati Rostam ,

he3 nk tgk agi kew? adk bg link gmbo? he3

AnWaRnAiM said...

@faye,
hu3 tq fave :)

AnWaRnAiM said...

@eiman,
he3 otai lo..tq..anda mmberi smgt !~ :)

ZiErWa zAiNaL said...

comel..tenang je..x serabut...


kalau sudi komen la entry saya..
rumah sewaku syurgaku

ZiErWa zAiNaL said...

comel..tenang je..x serabut...


kalau sudi komen la entry saya..
rumah sewaku syurgaku

Hasrol Nizam said...

koding template baru ni perasan gak, cam lain dr yg dulu..so merangkak kalu nk xplore sendiri..hehe

AnWaRnAiM said...

ha ah..mmg lain..blog tuto lain pya tutorial yg kena edit html..dah mcm x leh guna...kode berbeza..ha3