Jun 15, 2010

Contest Dialog Kitty Di R4T

Assalamualaikum, w0keyh. Aku sudah puas bermain dengan code2 template aku ni dan puas dengan hasilnya,ha3. Sekarang tibalah masanya untuk mata aku berehat daripada melihat perkataan- perkataan yang membuatkan kepala aku pusing kepeningan. Aku nak join contest, contest dari blog rumah 4 tingkat. Actually adik aku suruh join sebab hadiah nye Meow, he3. Patung comel yang boleh digesel- gesel.

Ini la hadiahnya
Ok, berpandukan tajuk of this entry, contest ni kena buat dialog untuk gambar yang telah diberikan.

Comel jew, Sape kate tak comel?
Dialog A: Awat hang dari tadi aku tengok asyik dok usha aku ja? punya lama..tadak keja lain ka.
Dialog B: .........Hang hensyem la..

Actually yang kedua aku saja nak sapu sawang kat blog ni, tak mau biar gitu je,he3 Jadi, sesape yang nak join ini contest cepat2! mase masih ada. [KLIK SINI] ketat2.Wsalam.

16 comments:

B.E.R.Y.S said...

siyes hensyem..haha ;p

Kie-yu said...

hee~
thanks sudi join contest ;)
wish u best of lux okeh?
kite tgk apa kata kekanda~

noie said...

hensem giler... hehehhe...


meh kengkawan joint contest terbaru ni dan jadilah orang pertama

http://noieizan.blogspot.com/

iqbalsyarie said...

wahaha..ni kucing cakap lorat utara na..haha..kucing pun ada yg ensem ea
My latest post:Best friend semua org

Farid MOFASAD said...

HAHAHAHA... KREATIF BETUL WAT CAM 2...


>>____________<<



...
SELAMAT PAGI!!!! SEMOGA CERIA DI HARI INI!!!!!
>>_____________<<

AnWaRnAiM said...

@B.E.R.Y.S,
hu3 hensem an..ha3

AnWaRnAiM said...

@ Kie-yu,
ok..tq :)

AnWaRnAiM said...

@noei,
ok..nk tgk dlu lagumana contest dy,,

AnWaRnAiM said...

@ iqbalsyarie ,
ade ow...ha3

AnWaRnAiM said...

@ Farid MOFASAD,hu3 thx ya,,

faye said...

hai...jenjalan ni...smbl2x cari idea...hohohoh

hans said...

wah...ekau pun join
bagus2
hohoho

AnWaRnAiM said...

@faye,
oit..hu3

AnWaRnAiM said...

@hans,
ha3..join lew..ko referalnye...he~

Kie-yu said...

singgah copy dialog kitty ;)

AnWaRnAiM said...

@Kie-yu

bt pe maw copy? hu3