Jun 18, 2010

Dayana dan Nabil Raja Lawak Sengal Nyanyi Lagu Baby

Assalamualaikum. Tadi time baru balik rumah dari ronda2 belakang taman, aku masuk rumah. Adik aku panggil aku, pastu dia menari gedik- gedik menari nyanyi lagu baby depan aku,yang sapa nama budak tu, justin bieber kan? ha. Aku tanya awat jadi lagutu uw. Then dia ajak aku tengok satu video kat youtube dengan excited sekali, aku pon turut excited,ha3.  Tajuk entry ni bukan aku buat, memang tajuk video tu camtu,he3 jom gelak~




t0ot2..daA~ Wsalm..

14 comments:

katie said...

haha...lingkop lagu baby tu diorang kerjakan..hahahahaha..lawak2..

AnWaRnAiM said...

hek3 nabil tukang lingkup dy..ha3

iqbalsyarie said...

hahahaha..aduyai...

AnWaRnAiM said...

hu3..aduyai no...

Cik Gallus Gallus said...

menangis justin bieber dengar sebab t'lalu "sedap"

naj[ah+mi] said...
This comment has been removed by the author.
naj[ah+mi] said...

best2..lwk tergolek-golek...ptt ler..ak x tgk abes semlm...adek ak kaco..mmg lgu nie cukup hangus~

AnWaRnAiM said...

@cik gallus,
ho3...tu ar,,trharu...ha3

AnWaRnAiM said...

@najah
ha3..tu la hg,,,aq sroh tgok ..yela2 je..

Epy Ain said...

pergh..
mantap..
haha :0

AnWaRnAiM said...

hak3..XD

HaNi said...

ahahaha giller funny

AnWaRnAiM said...

@HaNi

ho3..gile2 punye

Unknown said...

網頁設計 網路行銷 關鍵字廣告 關鍵字行銷 餐飲設備 製冰機 洗碗機 咖啡機 冷凍冷藏冰箱 蒸烤箱 關島婚禮 巴里島機票 彈簧床 床墊 獨立筒床墊 乳膠床墊 床墊工廠 產後護理之家 月子中心 坐月子中心 坐月子 月子餐 銀行貸款 信用貸款 個人信貸 房屋貸款 房屋轉增貸 房貸二胎 房屋二胎 銀行二胎 土地貸款 農地貸款 情趣用品 情趣用品 腳臭 長灘島 長灘島旅遊 ssd固態硬碟 外接式硬碟 記憶體 SD記憶卡 隨身碟 SD記憶卡 婚禮顧問 婚禮顧問 水晶 花蓮民宿 血糖機 血壓計 洗鼻器 熱敷墊 體脂計 化痰機 氧氣製造機 氣墊床 電動病床 ソリッドステートドライブ USB フラッシュドライブ SD シリーズ