Nov 3, 2010

Maw Jawab Tag Dari Fitrihadi.com


Assalamualaikum dan salam sejahtera. Akhirnya, pada tanggal 2 November 2010 bersamaan hari selasa,  generasi ashabab fi Sabarian telah mengalami satu peristiwa yang amat bermakna dan dianggap sebagai satu kemerdekaan sebab habis dah exam last year, hoho. Oleh itu, mari kita menjerit menyorak kegembiraan! Tak payah, buat malu orang ja.

So, rehat sebentar lepas habis exam (kononnye study hard). Kepada yang sedang mengambil ape2 jenis exam, gud luck ye. Baiklah, today i want to jawab tag yang telah ditembak oleh fitrihadi.com kemarin. Thank to bro fitri sebab telah mentag diriku ini atas dasar pengkomen paling high kat blog beliau., huhu. Ok, tanpa membazirkan masa, kita start jawab jom.

Apa benda yang paling penting dalam hidup kamoo?
Kehidupan yang selamber, takde fitnah, takde nak pulau2, takde gadoh2, takde segala benda yang boleh menyebabkan hati teburai. Aman dan damai. Dan benda yang paling penting dalam hidupku ialah makanan, kalau tak nanti lapaq.

Benda yang terakhir kamoo beli guna duit sendiri?
Susu dutch lady perisa stoberry. Selalu aku beli yang takde warna macam low fat, fresh dan dull cream, tapi tadi try beli yang ade perisa. Hangat mulut aeh, awat jadi lagutu aku pon tak taw. Suke lagi yang kaler puteh, hoho.

Di manakah tempat kamoo ingin melangsungkan perkahwinan dan tema?
Atas kapal terbang. Tema cerita spanbob.

Adakah kamoo sedang bercinta sekarang?
I dont think so.

Berapa lama kamoo akan mencintai kekasih kamoo?
Selagi lubang hidung dapat menerima laluan keluar masuk oksigen.

Novel/ buku/ majalah yang terakhir kamoo beli?
Buku latihan 6 kupang kat koperasi.

Apa nama penuh kamoo?
My name is Anwar Naim Bin Mohd Azhar

Antara mak dan ayah mana yang kamoo lebih mesra?
Dua dua.

Adakah kamoo basuh baju sendiri?
Tak, mesin basuh tolong basuhkan.

Bila tarikh lahir kamoo dan kat mana kamoo sambut tahun lepas?
22 ogos. Tak ingat suda, huhu

Bagitahu tiga perkara tentang orang yang tag kamoo?
Baiklah, dia ni seorang yang agak pandai buat lawak. Dia juga seorang yang peramah. Dan dia adalah seorang lelaki. Nice to know him, huhu.

Blogger yang kamoo nak tag?
ha..ko yang tengah baca tu, ha..jawab ye..huhu

Ok, Habis suda, Alhamdulillah, tahniah kepada naim kerana telah berjaya menjawab tag yang telah diberi oleh bro fitri. huhu. Esok (khamis 4/11) ade test jpj untuk lesen motor. Doakan aku tak gelisah time lalu kat titi! huhu. Aku undur diri dulu. Assalamualaikum.

14 comments:

Norhayati Rostam said...

3 jawapan terakhir naim tu akak pening.haha~
tuju kat sapa nih.
btw, all the best esok yer.

Amir Izzat said...

alaaa bro..ko sebenarnya tgh bercinta..ak tau bah.. ngaku je la..joyah tepi rumah ko tue mcm mana? haa.kantoi..haha
oit,insyaAllah ko boleh buat.. yakin boleh..hehe

AnWaRnAiM said...

@Norhayati Rostam
haha..jgn pnin2..sian ye..ngee
ok..thx akk :)

AnWaRnAiM said...

@Amir Izzat
haha..mna aq nak kenai..
huhu..thx bro :)

zmah said...

Nasib baik senang soalan nak jawab...Selamat menduduki ujian JPJ..

AnWaRnAiM said...

@zmah
huhu..senang2..thx ye..da lulus..hehe

savita said...

PART TIME HOME JOBS | DO OFFLINE DATA ENTRY JOB

Is your search for a home job always ends in some kind of SCAM OR FRAUD? If so, don’t loose heart, because visionjobcare.com brings you, 100% genuine and legitimate home jobs. Do offline data entry at home, submit the job through email and get paid handsomely every month. Millions already Joined & Benefitted with our service. For more details E-mail us at support.visionjob@gmail.com
Visit Us at http://www.visionjobcare.com/XXX.html

AnWaRnAiM said...

@savita
oh..apetu..haha

Fitrihadi said...

haha thanks bro sebab jawab..hah camna test motor?? lepas tak??

AnWaRnAiM said...

@Fitrihadi
huhu..same2..alhamdulillah..lepas.. huhu :)

Anip™ said...

weh...aku terbace lak..kene bt ker..wahahha~ ko sukeee susu eh...hahahha~

AnWaRnAiM said...

@Anip™
haha..susu memang sedap~

Panduan Buah Pinggang Sihat said...

@AnWaRnAiM,insyaAllah bro.Mesti ko bleh lepas punyer titi tu.kalau jatuh pun jangan riso,bukannya ada sungai bawah titi tu,hahaha.

Anwar Naim said...

@Panduan Buah Pinggang Sihat
da lepas alhamdulillah..hee
haha..riso sbb melayang duit..bwah mmg xde sungai..haha