Feb 9, 2010

Kiamat Sudah Dekat



Salam Peringatan...

Renungkan... Penting untuk kesedaran semua pihak..

Cuba fikir sejenak apakah secara kebetulan atau sudah pun diatur oleh yang maha ESA...

27.11.09 -JUMAAT- AIDILADHA

18.12.09 -JUMAAT- TAHUN BARU HIJRAH

25.12.09 -JUMAAT- HARI NATAL

01.01.10 -JUMAAT- TAHUN BARU

26.02.10 -JUMAAT- MAULIDURASUL

28.05.10 -JUMAAT- WESAK

10.09.10 -JUMAAT- AIDILFITRI

27.08.10 -JUMAAT- NUZUL QURAN

05.11.10 -JUMAAT- DEEPAVALI

Serta gerhana bulan dan matahari yang terjadi baru-baru ini juga berlaku pada hari JUMAAT..

Semakin hari semakin banyak perkara yang akan terjadi pada hari JUMAAT...

INGATLAH...

Sudah dinyatakan bahawa kiamat akan berlaku pada hari JUMAAT..

Perkara terakhir yang akan berlaku pada hari JUMAAT adalah KIAMAT.....

RENUNGKANLAH, FIKIRKANLAH, DAN INSAFLAH....



12 comments:

kak mira said...

salam.
penat akak tnggu entry adik.
huhu. nice entry,
thanks coz kongsi.

deus X machina said...

Bertaubatlah...sebelum pintu taubat tertutup...
sekadar mengingatkan untuk diri aku jua

AnWaRnAiM said...

s0ry kak...hu3

iman said...

insaf ak bc entri ko nie..huhu

AnWaRnAiM said...

insaf ea? bg0s btol..hu3

syukeri said...

aq dah agak dah perkara ney mesti berlaku punye...
lpas ney klu ada berlaku gerhana apa-apa dekat kota mekah korang kene laa siap sedia menambah pahala dan stop perkara dimurkai oleh Allah sebab ada dalam hadis Nabi. gerhana berlaku di belah timur lepas 2 berlaku di belah barat dah berlaku pulak di kota mekah dalam tahun yang sama ker atau pun tidak.x ingt da hdis tersebut, sory semua..

Aiza said...

yup2 btul tu.. smua prkara yg di sambut kat negara kte or asia tenggara smua smbut hari jummat.. hari jummat hari penghulu n pengakhiran :)

AnWaRnAiM said...

erm...bt0l t0o..

nabilah_2908 said...

wah...nice n3...sy nkminta izin tuk ambil n3 ni..nk share pada yg lain...hope u dont mind..dont worry..nnti sy akan link kn blog ni..(^_^)

AnWaRnAiM said...

ok...x d hal :) n TQ

karina said...

Yup, saya pun nak link dan cedok entry ni. minta izin tuan punya blog ok?

AnWaRnAiM said...

ok...n0 pr0blem