Feb 24, 2010

Cuti2 Malaysia di Pulau Pinang





Assalamualaikum.Seperti yang kita ketahuan,cuti selama seminggu baru sahaja lepas seminggu yang lalu.Mungkin agak terlambat aku post pasal bende ni.hu3.biarlah.Blog aku ni pun dah lama tidak diupdatekan kerana aku tiada mood untuk mengupdate blog dan ketiadaan sebarang idea untuk diupdatekan.Daripada membiarkan blog aku ni bersarang dan terus bersarang baik aku update blog ini walaupun agak malas dan blurr ketika ini dan alang2 aku terpandang contest yang dianjurkan oleh [Matt Leopardus] ini yang buat contest supaya menceritakan pengalaman bercuti baik aku join.Oh matt leo,uniknya nama engkau.ho3.Nak tahu/join belek blog dia.Contest cuti2 Malaysia,ceritakan pengalamanku secreative yang mungkin [aku tak creative d0w] sebab...aku post gambar je kot.malas nak bercerita.kah3 =.= bawah ni gambarnya.belek~
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aku pergi bercuti 2 hari 1 malam jew.Bermalam di rumah sewa ibuku.

jalan2 dengan family kat mana tah aku tak ingat.
beli2 apa yang patut.dan lain2



lepak2 kat pantai lak...
asyraf,aimi,aku,ati,muaz,mak,adib,abah
hu3


fuiy0! fuiy0!
kasihan kuda itu kerana terpaksa menanggung berat 2 orang insan ini
ha3






Aku: Muaz2,tengok depa naek kuda,syiiyokk no
Muaz: tula abang,kita tak dapat naek pon..
Aku :





tula,takpe,len kali kita naek
~~~




eh3 muaz..


singgah sebentar dan pulang...






SEKIAN...

21 comments:

hans said...

seronok lah hang pi penang noh
pekena nasi kandaq ka?
pasemboq padang kota ka?
dah pi try mee udang sungai 2?

Amalina Omar said...

mai penang ka?? ni ha cheq org penang.. sonok jalan penang?? hehe

AnWaRnAiM said...

hans : ho3..aq pekena nasik kat tesco ja...ha3

AnWaRnAiM said...

amalina : he3...sr0n0k la jgak..hu3

kery said...

hhehe,,,,bergaya nampak...

AnWaRnAiM said...

hu3...standard

hans said...

xfeel la pekena nasi dkt tesco

AnWaRnAiM said...

yaka? ho3

udacun said...

bestnyeee

Nadri said...

apa yg menarik di penang ya? blh kongsi info..psl sya blm ada kesempatan utk kesana...
salamm,

Kaseh Esmiralda said...

amboi sonoknya dapat tunggang kuda di tepi pantai...

AnWaRnAiM said...

udacun: mmg best...kekekeke

AnWaRnAiM said...

nadri : saya budak x tahu apa,ntah la..aq ikot jew,,,ho3

AnWaRnAiM said...

kaseh : bdak 2 org tu la sronok...hu3

Matt said...

thanks sbb join my contest :)

TMUkmkd said...

waaa ke penang.. nampak enjoy beb!
thanks lawat :D

AnWaRnAiM said...

matt: same2 :)

AnWaRnAiM said...

tmu : he3...same2...tq jgak dtg sini erk :)

DaHLia said...

cuti ke mana2 pun, yang penting ada org tersayang bersama, memang beshh

AnWaRnAiM said...

yep..tepat skali! hu3 :)

日月神教-任我行 said...

走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,聊天室