Apr 14, 2010

Cabutan Bertuah Versi XDa Perasaan

Assalamualaikum.Entry yang simple sahaja untuk kali ni.aku nak join cabutan bertuah yang dianjurkan oleh Blog ::.tAk adE perasaaN::. [tajuk blog dia ok] Saje join,boring2 tadi jengok2 gengblogger.com tengok bahagian kontest terjumpak entry ni.Hadiah tak dinyatakan pun.Waallahualam...hu3 sapa nak join bende ni leh terus ke blog beliau.Syarat2 tuk join cabutan bertuah ni seperti berikut:

1.Korang hanya perlu buat satu entry simple,tempek banner kat atas tu kat post ngn kat sidebar anda dan link kan ke alamat blog tersebut.siap
2.dah siap tinggalkan link post anda di bahagian komen entry tersebut.
3.Berakhir pada 2 MEI 2010
4.pemenang tempat 1,2,3,4 akan dipilih

Sekian sahaja dari ku.SAPA nak join [CLICK SINI]wsalam..

2 comments:

ainhamzah said...

gud luck ye~

AnWaRnAiM said...

tq2..he3 =)