Apr 19, 2010

Contest Hangit By Arieza

Assalamualaikum.



''Hangat betoi aku,sapala curi spender dalam loker aku..dah la yang tu aku ada.Yang tu pon nak bantai,tekanan aku camni,nak pakai apa...''

ha3,gambar ini diambil time aku main2 camera ngan kawan2 aku kat Hostel tahun lepas.Saja snap gambaq kawan aku ni,dok ronda2 satu asrama bawak kayu tu,kes tak dak kerja.

dan entry ni untuk join contest yang dianjurkan oleh Arieza,kepada semua yang baca entry ni,jom ramai2 join contest dari Arieza.Contest Hangit By Arieza.Hanya perlu letakkan satu gambar yang menunjukkan someone/some people sedang terkejut beruk/dikenakan/dihangitkan.

Hadiah 2 yang ditawarkan ialah:
  • Hadiah pertama - T-Shirt bertulis/berlogo London/Oxford
  • Hadiah kedua - London Fridget Magnet & London Keychain
  • Referrer terlaris - London Keychain
  • Saguhati - Mungkin ada mungkin tak ada,bergantung kepada sambutan
  • Raja/Ratu vote - Untuk entry yang menang vote paling banyak. Tapi, masih dalam pertimbangan penganjur
Tarikh tamat penyertaan adalah pada 11.59 malam, 7 May 2010.Jadi kepada sapa2 diluar sana[amboih] kalau nak join contest ni boleh ke blog Arieza  dan aku dapat taw contest di dari tuan tanah sendiri time blogwalking pakai GB tadi.Wsalam..

10 comments:

luqman said...

hohohoho...tu megat tu...
wahahaha,,,lawak..teringat zaman aku duk hostel waktu muda2 dulu

AnWaRnAiM said...

kah3..bt lwak...aq pon tringt time duduk asrama muda2 dulu...hahahahahaha

|arieza| said...

hey kamu :) tq sbb join heheh kelakar kelakar hahaha .. :p sat lg kita add link :)

~AkukahMilikmu~ said...

tringat zaman duk hostel bila baca en3 ni..

AnWaRnAiM said...

arieza: he3 same2 :)

AnWaRnAiM said...

akukahmilikmu: hu3 bez dok asrma an,.,

|arieza| said...

nk bitau tarik tuutp dipjgkn ke 31st may :)

AnWaRnAiM said...

oh..tw0o2...tq erk... :) leh ltk lg kn pic

akiN aMar said...

bahhahakx kelakar2...shengal je tgk hee..nway gudlak..;)

AnWaRnAiM said...

hu3,,sengal ka...kah3 come tu...cm pnda...