Apr 13, 2010

just just~


Assalamualaikum,setinggi kepujian hanya layak pada Allah S.W.T,junjungan besar dan selawat kepada Nabi Muhammad S.A.W dan para sahabatnya.Entry yang tidak membawa sebarang faedah kepada korang,hu3 dan abaikan gambar ala2 sengal kat atas ni dan tajuk entry ini.

Sedeh betul aku tengok blog aku yang bersarang ni,jarang2 diupdatekan.Aku jarang mengadap Pc bukak tenet da kebelakangan ni.Kesian kat blog aku ni kan,visitor pun makin berkurangan.Kurang betoi aku cakap.erm..

Hmm..ni aku nak cakap sesuatu,hu2 aku mintak kebenaran kat korang nak bahasakan diri aku kat blog ni dengan kata ganti nama ''aku'',yela,umur baru 16 tahun,orang lain yang baca blog aku ni aku rasa sebahagian besar punye lagi tua dari aku.Itu yang pastinya.Harap korang2 tak kisah kan? hu3 Aku lebih selesa membahasakan diriku ini seperti itu apabila mempublish post. Kalau bahasakan diruku ''naem''?? ha3 cam pelik jer,seyes~

Alhamdulillah,ha2 aku menang tempat kedua dalam contest yang dianjurkan oleh Leopardus yang bertajuk Cuti-Cuti Malaysia. Serius aku cakap,tak mengharap pun nak menang contest ni,sebab tengok orang lain buat entry padu2 ja~ ha3 Entry aku bubuh 6 keping gambar dengan discprtion sikit ja.Manakala contest yang aku harap menang tak dapat nombor langsung,hahaha, Contest Dialog Kelakar Fitrihadi.com yang aku buat pasal kentut tu [klik 4 view] hu3.Xpela,tak kisah sangat sebab dapat tawu menang yang Leopardus tu.he3

Oklah sahabat2 sekalian.Diriku ini ingin mengundur diri.Mintak maaf jika tersalah tulis terkasar bahasa.Moga2 hidup diberkati olehNYA.Wsalam..

10 comments:

FITRIHADI said...

sorry bro..bleh cuba lagi untuk contest lepas ni kalau ada :) thanks sebab join..kalau tak join memang tak meriah a contest tu heh

AnWaRnAiM said...

hu3 xpe2 bro...apepon thax...contest ko mmg menarik fit :)

ardinihumaira said...

^_^ join banyak2 contest baru best

AnWaRnAiM said...

hu3..yew3..btul tu btul..besh..he3

KEMBARA KERTAS KOSONG said...

tahniah bro:)

AnWaRnAiM said...

hu3 tq erk :)

Matt said...

tahniah my fren :)

naem said...

tq abg matt :) hu3

wardatussofia said...

inche naem..dimna shoutmix anda?
hilang sudah..
salam ziarah 2.

AnWaRnAiM said...

ade jew..hu3...