Apr 14, 2010

Just Award~


Assalamualaikum.Tadi baru jew bro Matt contack aku nak bagi adiah untuk contest yang telah kumenangi,hu3 tq bro :) ok,topik,tadi aku mendapat pesanan yang ditinggalkan oleh seseorang,beliau mengarahkan aku supaya mengambil award untuk blog aku.Interesting blog award.Ambik je letak kat blog sementara tengah rajin ni kan.Dulu da dapat award beautiful blogger.Beautiful la sangat,ha3 abaikan kisah dahulu kala.Kadang2 terdetik di dalam hatiku,bernilai kah award ni? hu3 Lepas dapat award ni kene pass kat 15 orang,adoyai~ ramainyer~ award kan ialah anugrah,patut 5 orang da cukup kot.Aku bagi kat blog2 yang betul2 interesting jew.ha3

Baiklah,perkara yang perlu dibuat selepas menerima award ni.

1.Ucap terima kasih dan letakkan link kepada orang yang memberi award ni.
Terima kasih banyak2 aku ucapkan kepada owner blog Hanya Hati Berbicara.Ikhlas ni,tq banyak2,hu3 semoga hidupmu diberkati Allah.

2.Pass kat 15 orang award ni.
~KakMira
~Wardatussofia
~Bro Matt
~Starsyeea
~Hans

3.Kasitahu sama 15 orang yang bertuah memiliki award ni bahawa mereka telah mendapat award ni
-dah inform

4.Nyatakan 7 perkara tentang dirimu
~ 9 daripada 10 orang kat skolah aku kata aku PoYo@Blurr
~16 tahun kurang 4 bulan
~Anak Sulong
~10 jari di tangan
~2 lubang hidung sahaja
~Suka mengadap Pc
~tak pernah bunuh orang

Ok,selesai.Sekian,wsalam..

12 comments:

wardatussofia said...

hailoo..huhu..
tq2..nk kene bt la ni..ok..
aku harap,aku x temasuk antara 9 drpd 10 org 2..klau ada.baik hg buang..aku x ckp.ngee~

AnWaRnAiM said...

hu3 awat? terasa ka? ha3

starsyeea said...

haha..nape rase cam klaka jawapan ni dik? neway, thanx ek kasi award :)

psstt...tak penah bunoh orang gak...haha

AnWaRnAiM said...

yekew? hu3 tapi hakikat...ha3 same2 :) dan tahniah x penah bunuh org ..he3

Mr Kamikaze said...

Peh dpt award tue...bgus2..

Cik Mirara said...

salam.
huhu.
akak on the way nk draft post sal award yg naem bg.
haha.
'tak perlu bunuh org'. haha. lucu naem.

Cik Mirara said...

salam.
huhu.
akak on the way nk draft post sal award yg naem bg.
haha.
'tak perlu bunuh org'. haha. lucu naem.

Matt said...

ooh tq dik naim, terharu bro matt huhuh..tak pernah bunuh org?bunuh nyamuk pernah?haha..

hans said...

thanks kasi award
terharu plak aku

qismina said...

hehehee.. lobang idung akak ada 3.. camner tue? hehhee

AnWaRnAiM said...

@MrKamikaze, hu3 thx..

@kakmira,hu3 yayaya~ x pnah bunuh org..he4

@bromatt, yep...penah3! he3

@hans,trharu no...hu3

@qismina, ha?? huiiyo..hu3 tu ade 2 jew..ngee~

hans said...

agak terharu la