Apr 3, 2010

Contest Untuk Semua Blogger-Wave X Rider


Assalamualaikum.Entry untuk contest da,ha3.Aku nak join contest yang dianjurkan oleh Wave X Rider,ho3.Contestnye mudah dan senang jew.Sape yang refer orang paling banyak sama ada ke blog sipenganjur atau refer untuk join contest ni insyaallah dia menang.Hadiah pun banyak disediakan.Boleh dikatakan lumayan jugak la.hu3 nak taw hadiahnye terus membaca. Contest ni ade syarat dia,memangla semua contest ada syarat kan.Untuk dapat syarat dia korang kena ikut syarat firts dulu.

Syarat2 penyertaan:

1)Warganegara Malaysia.Menurut beliau kalau tinggal luar negara nanti payah nak kena pos hadiah pulak kan.

2)Menjadi folowers kepada blog beliau.Beliau berkata optional jew.Beliau tak kisah.

3)SYARAT PENTING.Korang kena add facebook beliau kemudian sent mesej yang menyatakan hasrat korang untuk join contest tersebut.Tulis jew ''Tujuan mesej ini dihantar adalah untuk join cotest di blog anda'' sila pergi ke blog beliau untuk add.

4)Tunggu.. mesej anda akan dibalas[syarat2 contest diberi]

5)Contest ni start 3/4/2010 dan berakhir pada 14/4/2010.AMAT SINGKAT.Jadi rebutlah peluang sekarang.

ok.Habis syarat.Ikut jew syarat2 tu.Nanti korang akan dapat syarat seterusnya.

Hadiahnya pula,hu3 :

1) Hadiah utama ialah pocket scrable bernilai lebih kurang rm 90 (aku tak mengharap hadiah ni,kah3)

2)Hadiah kedua seutas jam tangan Swatch Quartz (kalau dapat ni jadi la)

3) 3 DVD nurqaseh lengkap (tamau)

4)Tiga orang peserta akan menerima hadiah misteri.Beliau berkata''tak la misteri sangat,ha3 wang tunai jew kot'' (dia letak gambar rm 50,aku nak menang ni,kah3)

5)Tiga orang peserta bertuah juga akan memenangi top4 rm 10 (kalau menang tempat pertama aku rela amik ni lagi)

ho3,hebat tak?anda mungkin 11 orang yang akan memenangi hadiah tersebut.Jadi sapa yang nak join jom,add facebook beliau,pergi ke blog sipenganjur untuk dapatkan link.JOM JOIN


Sekian,TQ,Wsalam.

6 comments:

hans said...

aku busy la time tu weih'
macam mana nak join
memang xsempat

zaiMi said...

macam menarik. tunggu aku fikir dulu. hehe

AnWaRnAiM said...

@han,la...join la sekarang...

AnWaRnAiM said...

@zaimi,he3..jangan pk lama2,,

hans said...

hahahaaha
aku dah join la
dia xapprove3 lagi pun
aku tertarik dengan hadiah last dia
yg button tu
hahaha

AnWaRnAiM said...

@hans,kah3..hadiah tu ke yg ko nak...hu3...gudluck...dy off9 kot...hu3