Apr 18, 2010

Jom dapatkan T-Shirt Free!! (Terhad)


Assalamualaikum dan selamat pagi.Tajuk entry ini bukan wayang semata-mata,ha3 sapa nak T-Shirt Free?? Sapa tak mau barang free kan. Tapi aku tengok dalam katon shin chan dia kata barang percuma semua tak boleh pakai,kah3 abaikan.Tapi dah ada depan mata balun la,ha3 Aku bukan taw malu, kawan2 sua makanan aku bantai.

ok, NetQueen.com.my ade offer dekat first 100 register akan dapat T-Shirt free.Jadi, sapa nak T-shirt Free cepat join netQueen sementara stok masih ada! kejap,rasa lain macam jew...

Setelah 20 minit punggah/belek2 laman netQueen.
Alamak..yang join semua pompuan.Baju pompuan ka.. adoyai~ baju pompuan ka?


Aku tengok semat ja~ha3..biarjela..k, sapa yang dah register ada syaratnya nak dapat T-Shirt ni,Syarat yang mudah.

1.Daftar sebagai ahli netQueen
2.Masukkan blog ini ke bloglist korang.
3.Buat satu entry tentang netQueen
4.Letakkan gambar banner(yang kat atas tu) kat sidebar korang dan linkkan ke netQueen
5.Promotekan kepada 5 rakan blogger anda.

Aku promote kat :
1.Kakmira
2.Kakzaty
3.BroRazis
4.BroFitri
5.BroLeoPardus
dan korang yang bace entry ni,hu3

6. Tinggalkan komen dan di netQueen dengan menyatakan

''Saya telah laksanakan semua syarat yang diberikan dan saya adalah ahli netQueen''beserta alamat blog.

Siap,jadi sapa nak barang free ni boleh ke netQueen sekarang.Wsalam.

12 comments:

atty's said...

tshirtnya cantik ..

luqman said...
This comment has been removed by the author.
naem said...

ya bettool!! ahahaha

mEMYselfandi said...

http://adzem.blogspot.com/

blogwalking=)

AnWaRnAiM said...

hu3...tq visit me :)

zaiMi said...

kalau netking nak jugak aku join. haha

AnWaRnAiM said...

ha3..dah terjoin nk wat lagumana..hek3

Cik Mirara said...

salam.
cantek. cun la.
hmm, akak ingatkn, naem yg nk bagi t-shirt free kt akak.
huhu.
ala, ada syarat gak, xfree la tu. huhu.

p/s: kasi la kt akak t-shirt free. ^-^

AnWaRnAiM said...

hu3..t law tshirt tu x sesuai ngn naim,bg kt akk la..kah3

Matt said...

dah abis daa...

AnWaRnAiM said...

kakmira: jap kak...bju lgn pndek la...hu3

AnWaRnAiM said...

matt: haoh...da abeh...lg pon nk ke? hu3