Apr 3, 2010

Contest-Banner untuk Kaizen

Assalamualaikum.Contest3.hahahaha.biar la.kali ni aku nak join contest dari Kaizen Shinobi plak.hu3.Contest ni dia nak mintak supaya buat banner untuk blog dia.Sapa yang dia rasa berkenan kat banner tu menang la kot.Contest ni terbahagi kepada dua.Buat banner dengan refer yang paling banyak.ade lagi kot tapi aku tak amik taw sebab aku nak join yang buat banner untuk blog dia jew dan kalau termenang refer terbanyak pon x pe jugak,he3.Nak taw selanjutnya leh rujuk blog dia.Banner mestilah berlandaskan hitam,putih dan kelabu mengikut kesesuaian blog beliau.Jadi,yang aku taw blog ni baru tukar template.Warna hitam putih.k la.Ni banner nya.Kalau sape2 nak join contest ni atau nak pergi blog kaizen ni klik banner kat bawah ni ok.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Photobucket

cun?ha3
ok,sekian,wsalam..

hapdate:


11 comments:

AISHYA SAAD said...

nice!!!
kreatif+ganas+amazing!! hehehe

KaiZeN SHiNoBi said...

ades... hehe...

err..

sobonarnya ae...

banner untuk header

untuk letak kat atas tuh..

hehe

maafkan kesalahan penulis blog yg newbie ini..

hehe.. tapi banner ini akan diterima jugak.

bonus untuk anda.

AnWaRnAiM said...

aisya: ha3 ho3 hi3.. :D

AnWaRnAiM said...

Kaizen : adoyai~ha3...xpe la t aq bt corection...law aq rjin la,aku bt header

KaiZeN SHiNoBi said...

ok2.. cun2..

waa... nampaknya hot2 header korang buat ek?

hoho ape ag? promote2...

referal jugak menjadi tonggak tau.. hoho

paan said...

hohohoh.bagus2...semoga berjaya..aku pun nak join gak nanti..

Anne Boleyn said...

good luck taw :)

KaiZeN SHiNoBi said...

aik? mana header nye?

AnWaRnAiM said...

sory2...da bubuh...

KaiZeN SHiNoBi said...

ahaks... tuh pic member aq daa... kimi... ahaks...

be4 this bukan pernah wat ke?

naem said...

allah...hu3 t aq wat lain...mmg pnah wat...tapi x lawa