Nov 12, 2010

First Giveaway From Cahayamylife


Assalamualaikum. Hari ini hari sabtu, saya suka hari sabtu. Kali ni aku nak join giveaway yang dianjurkan oleh Kak Hayati tuan lapangan terbang CahayaMyLife, huhu. Actually penganjur yang ajak join giveaway ni, tapi kalau dia tak ajak pun komfem aku join jugak. Giveaway ni adalah giveaway yang pertama dianjurkan oleh beliau. Jadi, jom kita ramai- ramai join, syarat pun semudah alip ba ta, hehe.

Hadiah untuk giveaway ni ialah handmade chocolate yang komfem halal. Terdapat 2 tempat pemenang yang bertuah. Pemenang dipilih dengan cara tutup mata gaul- gaul tarik (random).


Lebih kurang camni la kek dia, kan akak hayati? huhu. Sedap kan? Aku pon teringin gila nak rasa cokelet cam kat atas ni, huhu. Nampak lazat dan berkhasiat. hoho. Jadi, kalau sesape yang nak join giveaway ni, boleh ke blog penganjur untuk maklumat selanjutnya. [ENTRY GIVEAWAY (KLIK)] Sekian.

20 comments:

(One) SiTi* said...

* Referral dlm entri Naim,
* dah wat entri, ni link-nya
http://wansiti.blogspot.com/2010/11/first-giveaway-cahayamylife.html

AnWaRnAiM said...

@(One) SiTi*
huhu..pntasnye anda..da submit kat blog penganjur kan url tu? ok..gud luck erk.. n_n

Norhayati Rostam said...

Thanks atas penyertaan.
hee~

Anip™ said...

semoga berjaya naim..lau dpt..kasi aku ckit..cm sdp jer ak tgk..hahah~

10 Fadhilat Coca Cola, Terbaek Dari Ladang !

hans said...

kalau ko menang bagi aku 3 coklat yer
hehehe

P/S : Jom Tengok Jenis Jeruk Buah - Buahan..Sedap Owhhh!

AnWaRnAiM said...

@Norhayati Rostam
huhu..same2..smoga dpt smbutan yg mnggalakkan :)

AnWaRnAiM said...

@Anip™
huhu..boley2..kita share2..

AnWaRnAiM said...

@hans
3 ja? haha..boley2..ngee~

Amim said...

wah, gud luck...
kongsi ye nnt.. hehe

syahril hafiz said...

wah..gud2 luck2..
eh nanti masuk contest aku buat erk..tunggu je dalam bape hari ni..tengah pikir..haha!

Fitrihadi said...

goodluck bro!!

AnWaRnAiM said...

@Amim
hehe..boley2..

AnWaRnAiM said...

@syahril hafiz
okeyh..aq tgh tggu contest ko la ni..haha..

AnWaRnAiM said...

@Fitrihadi
thx bro.. :D

Amir Izzat said...

salam..semoga ko berjaya..ak bg ko join sorang la..nanti da sikit peluang ko nk memang..lepas tue kongsi sama ea? ok? hehehe

Anzur Anuar said...

good luck! :D

Entry terbaru: Celcom BlackBerry Torch 9800 dari Nuffnang?

nas said...

@AnWaRnAiM aku ni xpena pon masuk kontes
hahaha..pergh...coklat tue..mest sedap wooo...
harap2 ko menang naim :)

latest entri:

Makin Ramai Artis Sudah Memakai Tudung, Alhamdulillah

AnWaRnAiM said...

@Amir Izzat
haha..perancangan yg hebat.. tape..kalao kita dua2 join, aq mng kongsi ngn ko..ko mng kongsi ngn aq...lagi besar peluang tu..hehe

AnWaRnAiM said...

@Anzur Anuar
thx bro :)

AnWaRnAiM said...

@nas
haha..try la..ngee..thx ye :)