Nov 16, 2010

Salam Aidiladha Buat Semua


Assalamualaikum. Fes aku nak mintak maaf kat pembaca blog ni sebab tak update blog ni. Asyik- asyik ngadap post  lama je bila masuk blog ni. Takpela, bukan ade readers pon blog aku ni. Aku sorang je yang baca. So, aku mintak maaf kat aku, huhu. Sebenarnya, takde mood lah mau update ini blog.

Seperti yang korang semua tahu, esok seluruh umat Islam di Malaysia akan menyambut Hari Raya Aidiladha insyaAllah. So, aku taknak cakap banyak dalam entry ni, just nak ucapkan Selamat Hari Raya Aidiladha buat semua sahabat- sahabatku (korang la tu).

Andai lidah tersyasyul biacara, andai perbuatan silap terbabas, andai hati terbusuk sebentar, aku mintak maaf dari hujung kuku cekam sampailah ke uban rambut buat yang mengenali diriku. Semoga kita semua lebih memahami erti pengorbanan dengan mendalam dan penuh makna. Selamat hari raya korban semua! (n_n). Aku undur diri dulu. Assalamualaikum.

26 comments:

Anip™ said...

kuku cekam ngn rambut beruban pon nak bgtau ker..hahah~ aku maafkan ko yer..jom nk korbankan ko esok boleh..Heheheh~

mazeermohamad said...

hahaha! selamat raya~ kalo makan kueh, igt aku k! kalo xde kueh, makan apa2 pown jadik la~ kah3! :'P

nas said...

selamat menyambut hari raya haji...
erm...aku pon bukannyer rajin update pon...2-3 hari sekali je
kdg2 mood pon takdak

akubiomed said...

Selamat Hari Qurban dan apabila mood sudah kembali update blog :-)

waveX said...

selamat hari raya haji..

Anwar Naim said...

@Anip™
haha..trima ksih ya maafkan daku..jgn..aq ade 2 kaki..syarat 4 kaki..haha

Anwar Naim said...

@mazeermohamad
haha!..ko pon same...kalo mkn kuih semperit tu igt2 aq jgak erk..hehe

Anwar Naim said...

@nas
huhu..thx bro..tapi ko kalo skali update perh..super powerrr derr..entry kualiti tggi..huhu aq ciput2 je..

Anwar Naim said...

@akubiomed
huhu..yeahh~ thx bro =)

Anwar Naim said...

@waveX
thx erk..bro jgak :)

birakbatu said...

Salam Aidiladha dari perantauan :)

Fitrihadi said...

selamat hari raya aidil adha bro.. kalau ada salah silap tu eden mintak maaf..wokey??

syahrilhafiz said...

selamat berkorban naim..
ingat..tak mo main dengan lembu..hehe

birakbatu said...

wan datang nak sampaikan Salam Aidiladha buat naim serta keluarga :)

Rahsia Buah Pinggang Sihat said...

Selamat hari raya kembali.Selamat menghayati erti pengorbanan sebenar yang dituntut di dalam Islam.

myFirdaus said...

salam aidiladha dari myFirdaus.com... :P

hans said...

selamat hari raya aidiladha

P/S : Gua Rasa Bangga Jadi Pengambil Daging Terakhir Tadi..Muahahahaha!

Anwar Naim said...

@birakbatu
salam aidiladha juga buat perantauan :)

Anwar Naim said...

@Fitrihadi
ok bro..xde hal punye..aq pon same..law ade wat silap mnx maaf ..huhu

Anwar Naim said...

@syahrilhafiz
haha..ok bos...thx yee :)

Anwar Naim said...

@Rahsia Buah Pinggang Sihat
insyaAllah..syukran ya..

Anwar Naim said...

@myFirdaus
thx..anda juga :)

@hans,
thx bro... :)

✿ CikCimi said...

salam aidiladha.
:)

Anwar Naim said...

@✿ CikCimi
mekaseh :) anda juga

cybernetic88 said...

salam aidil adha bro. ngee. lmbt wish xpe kn. haha :P

Anwar Naim said...

@cybernetic88
haha..tape2..thx ye :)