Nov 20, 2010

Kejap2! Jom Exchange Link Dengan Naim? Thank You :)


Assalamualaikum dan salam sejahtera. Entry kali ni aku tujukan khas dan special kepada semua blogger, huhu. Exchange link bermaksud bertukar- tukar link. Contohnya, "ko letak backlink blog aku dalam blog ko, aku letak backlink ke blog ko dalam blog aku". Actually banyak kebaikkan yang kita boleh dapat dari aktiviti exchange link ni.

Firts, kita boleh tingkatkan trafik blog kita. Korang pon tahu macam mana bende ni boleh berlaku, bukan nak kejar trafik, tapi inilah kelebihannya. Second, kita boleh merapatkan hubungan sesama blogger. Link dalam bloglist tidak akan hilang melainkan kita yang buang. So kita tidak akan terputus hubungan dengan seseorang blogger kalau kita exchange link dengannya. Third, kita boleh tahu update terbaru sesebuah blog, dan banyakkkkkk lagiii!

Oleh itu, kepada sesiapa blogger yang berminat nak exchange link dengan blog AQ NaiM boleh tinggalkan link dalam entry ni dengan syarat link naim sudah diletakkan dalam blog anda sekalian. Tu je yang perlu korang buat, letak link blog AQ NaiM dalam bloglist blog korang, dan tinggalkan url korang dalam entry ni, komfem masuk dalam bloglist naim [di sini].

InsyaAllah naim akan mengikuti update- update dari blog korang kerana naim menggunakan sistem bloglist dalam blogger.com ni (auto update). Ribuan terima kasih diucapkan kepada yang sudi exchange link dengan naim erk. (n_n)

Kepada sesiapa yang sudah letak link blog AQ Naim dalam blog korang tetapi link blog korang tak diletakkan lagi [di sini] boleh claim kat entry ni, sorry sebab terlepas pandang, tu pon kalau ade la. Baiklah, itu sahaja yang ingin kusampaikan, hehe. Bubai~ Assalamualaikum.

30 comments:

JundullahOsman said...

salam.
thanks jemputan xchange link
saya dah link kan blog saudara. thanks.
url saya: http://www.jundullahosman.com/blog

Anwar Naim said...

@JundullahOsman
beres...terima kasih :)

Anip™ said...

jom2 exchange link..huh! bru ko nak buat yer..hmm

1)(Tutorial) Cara Mudah Print Screen Penuh Pada Web / Blog
2)5 Coklat Yang Termahal Di Dunia

Anwar Naim said...

@Anip™
bru nk bt ape? huhu jom tuka link..aq da letak blog ko..thx ! :D hehe

AiDa AzRyN said...

ni link aida-->http://aidaazryn.blogspot.com/
jgn lpe letak link aida yaw! ;D

Anwar Naim said...

@AiDa AzRyN
da letak link aida..thx sudi exchange link :)

nas said...

ok..aku g page sana..
nantikan..hehehhee

Anwar Naim said...

@nas
yeah..
eh, blog ko mmg da ade dlm bloglist aq la..huhu

~CiK TiNieY~ said...

thanks jemput exchange link...'eid adha..;)

Anwar Naim said...

@~CiK TiNieY~
same2, salam eid adha juga ye.. :)

Mardhihah said...

datang la blog kte..:)
http://berbelog.blogspot.com

hans said...

dah berkurun dah letak link blog ko dkt blog ku adik naim
hahahaha

P/S : Video Dr. Rozmey Hampa Dengan Kutipan Filem 2 Alam Sangat Lucu Dan Kreatif

Anwar Naim said...

@Mardhihah
jom exchage link..da letak blog kmu..hehe

Anwar Naim said...

@hans
sy pon da bekurun lamenya letak link ko dalam blog ku abg hans..hahaha

Panduan Buah Pinggang Sihat said...

Naim,saya nak bertukar link dengan naim.Saya dah pun letakkan link ke blog naim di blog saya.

adilah said...

kita dah exchange link kan..thanks dik.. :D

Anwar Naim said...

@Panduan Buah Pinggang Sihat
beresss, terima kasih :)

Anwar Naim said...

@adilah
yep..btul3..hehe..thx jgak akk :)

syahrilhafiiz said...

huhu aku nak gak..plzzz

Norhayati Rostam said...

Hah, tambah lagi satu tag.Kali ni sekali ngan award.
Sila ambil ye Naim.

Anwar Naim said...

@syahrilhafiiz
haha..ceittt ko..xpyah la plizzz2..hailoo...

Anwar Naim said...

@Norhayati Rostam
dah buat...hehe

silent thinker said...

dah letak blog kamu

Anwar Naim said...

@silent thinker
ye..thx ye :) blog kamu mmg ade dlm bloglist sy..

Atif Hafiz said...

nak tukar gak..:)..link kamu dah ada dlmblog sy..:)

http://kasih-usrati.blogspot.com

Anwar Naim said...

@Atif Hafiz
thx ya! :) dah letak link kamu..

info kerjaya said...

salam, berminat nak tukar link .. link akan diletakan disini jawatan kosong

LadyComot said...

singgah2 blog ni... teringin nak exchage gak..nt singgahla ek http://ladycomot.blogpot.com
follow u k

Anak Dara Cik Jah said...

Fresh lagi. Hihi
anakdaracikjah.blogspot.com
thankyou (:

Anwar Naim said...

@Anak Dara Cik Jah

@lady comot,

Selesai, thx sudi tuka link =)