Nov 8, 2010

Malaysia Blogger United


Assalamualaikum. Sihat semua? Kalau sihat alhamdulillah, kalau tak sihat pon alhamdulillah. Pergi klinik beli ubat. Alang- alang otak aku tengah kering kontang takde idea nak update blog, aku nak promote satu fanpage untuk korang semua yang bergelar blogger.

Boleh tak aku nak promote ni? Nanti ade orang cakap "hekelleh, orang ade fanpage untuk blogger die pon nak jugak ada", huhu takdela. Kalau korang nak promote entry- entry korang kat fanpage ni kami tak kisah. Dengan segala hormatnya. Kami? Actually, pentadbir fanpage Malaysia Blogger United ada tiga orang. Anip, aku dan Nash. Pengasas sebenar fanpage ni ialah anip, dia la yang masukkan kami jadi pentadbir dalam fanpage ni.

So, banyak- banyak terima kasih kat bro Anip sebab sudi masukkan aku sebagai admin dalam fan page tu, hehe dan terima kasih juga kat bro nash sebab jadi rakan admin dalam fan page ni even kami tak pernah sembang pon pasal bende ni, hoho. Teruklah kita, tape, nanti kita sembang pasal ni ye, haha.

Baiklah, cakap panjang bejela pon tak guna, ngee. Tujuan utama nak suruh korang like je fan page ni, haha. Kepada blogger- blogger kat luar tu, yang tengah baca tu, jom like fanpage Malaysia Blogger United ea? Sapa like claim kat aku satu sen, hoho. Takdela, kalau nak tarok link entry korang kat situ silakan tanpa rasa serbesalah.

Ok, tuje nak cakap dalam entry ni. Aku undur diri dulu. Selamat berblogging. Assalamualaikum. Malaysia Blogger United [Click] dan like! ^_^

23 comments:

Rahsia Buah Pinggang Sihat said...

Saya dah like dah fanpage tersebut.

platipus said...

aku dah like jugak

AnWaRnAiM said...

@Rahsia Buah Pinggang Sihat
syukran :)

Qimayra said...

akuh nak jd admin dri sabah . ble ? ^^

aisyah thaqif said...

suda like ~ ^^

syahrilhafiz said...

nk promote blog boleh..hehe =)

AnWaRnAiM said...

@platipus
thx :)

AnWaRnAiM said...

@Qimayra
tanya bos la..anip..hehe

AnWaRnAiM said...

@aisyah thaqif
tengkiyu ^_^

AnWaRnAiM said...

@syahrilhafiz
boley..promote habis habisan..haha

Fitrihadi said...

oh bro rupanya salah sorang admin page tu.. heh tahniah!

nas said...

@AnWaRnAiM hak3...taw xper...aku xsembang pon pasal nie..hehehe...anip nie lame ek xupdate blog..sian aku tgok blog dia...hu3...thx letak nama aku kat situ~

nas said...

@AnWaRnAiM eh..lagi satu..aku salah satu admin yg kurang aktif handle page itu :P

cybernetic88 said...

ouh nice. nk usya gk. hee. tq

AnWaRnAiM said...

@Fitrihadi
huhu..xde apela..thnks btw :)

AnWaRnAiM said...

@nas
ha ah..tu la..blog anip menyepi..kasihan2.. same2, btw, trima kasih jgak :)

AnWaRnAiM said...

@cybernetic88
hehe..thx :)

ak rent a car said...

salam blogger kawan.

syahril hafiz said...

@AnWaRnAiM cantik....aku dah promote hari tu..=)

AnWaRnAiM said...

@ak rent a car
salam blogger juga..

AnWaRnAiM said...

@syahril hafiz
huu...thx bro =) huhu

Anip™ said...

nak join jg lak..wahhaah~..nama aku pon adew...tnx naim..huh!

AnWaRnAiM said...

@Anip™
haha..join la...jgn malu2..ngee~
same2..