Nov 6, 2010

Isteri Penghibur Suami

rembat kat google pastu edit

Assalamualaikum. Helo2.. Apa yang korang gambarkan dengan ayat isteri penghibur suami? Cewah, budak sorang ni, tak tawu apa syok2 ja nak buat entry camni. Entry ni untuk santai- santai je. Nak share satu video yang  terjumpa kat bawah almari dalam facebook tadi. Nak tahu video apa jom layan kat bawah ni.



22 comments:

Nur Mudrikah said...

waa..kesian kat wife dia..

AnWaRnAiM said...

@Nur Mudrikah
tula..ksian kan..

ahmad jo said...

dh nasib badan... sian..!

iqbalsyarie said...

erk..memang nasib badan. kesian betul..

Post-post menarik.
Allah wujud ke?

Allah Sangat Baik. Setuju?

AnWaRnAiM said...

@ahmad jo
mmg nasib bdn...ksian..tpi aq tgok tgelak..trok btul aq..huhu

AnWaRnAiM said...

@iqbalsyarie
ngee..bleh plak roboh rmaah,,

Amir Izzat said...

huh? hahhahahaha..gila lah..osp! kesian..kesian.. hish..xpe..demi suami..

aduh2..xleh thn gelak.. alamak! nk wat cmney kan..haha.

nasib bdan

AnWaRnAiM said...

@Amir Izzat
haha..ko kaver baik plak..gelak! hahaha..hadoyai..lwak2..nk wt camne an..

eyl said...

adoi ape punya vid la.. lol

nas said...

@AnWaRnAiM nak usha video..tp lembab sangat la intenet aku nie...damn!!!!
ho3

AnWaRnAiM said...

@eyl
haha..

AnWaRnAiM said...

@nas
huhu..ksian sggh..len kli law tnet ok usha la..ngee

mira the monster said...

weiii..kesiannye

Rahsia Buah Pinggang Sihat said...

Salam aqnaim,

Memang itulah tanggujawab isteri kepada suaminya.Menjaga hati suami,menyukakan hati suami dan banyak lagi.

Tapi sayangnya isteri sekarang mengabaikan hal ini.Di rumah tidak berhias untuk suami,tetapi bila keluar berhianya masyaAllah,cukup cantik.Ruginya isteri bila mengabaikan suami kerana suami penyebab siisteri mendapat syurga dari Allah.

AnWaRnAiM said...

@mira the monster
huh..mmg ksian..

AnWaRnAiM said...

@Rahsia Buah Pinggang Sihat
hmm..betul tu..kat rmah isteri ptt bagi lawa2 bawu wangi2, bkan bau belacan..n then kt luar pkai wangi2 lawa2..xptt2..

Adeeya said...

Haha funny! ;)

AnWaRnAiM said...

@Adeeya
huhuhu...mmg funnny..

Anip™ said...

hahahhaha~ kesian nyer..

AnWaRnAiM said...

@Anip™
haha...bagusnye ko..ada sifat simpati...

Norhayati Rostam said...

Ush!
*shock
Nasib baik jantung akak leh control lagi.
Ya Rabbi.
Macam mana la kalau berada di tempat perempuan tu?
Mahunya patah riuk tulang belakang ni ha.

AnWaRnAiM said...

@Norhayati Rostam
uih..akk tkejut ke..hmm..mmg perit~