May 16, 2010

Creative Blogger Award

Assalamualaikum. Award Creative Blogger telah diberikan kepadaku oleh Zierwa Zainal hu3. Terima Kasih banyak2 erk kerana merasakan diriku ini seorang Creative Blogger, kah3. Jadi kena jawab maksud logo Award dibawah ni. Jom merapu~


::Pengertian Berkenaan Award ini::

PENSIL
Pensil ini menunjukkan sebatang pensil yang bewarna kunin, ada pemadam disitu, mata kaler pensil ni hitam, mengapa pensil ini dimasukkan dalam logo Award ini jangan dikenang, aku tak taw.

FILEM YANG BERGERAK
Filem yang bergerak ini pula bermaksud filem yang bergerak

LOGO BULAT
ha, yang ni pulak bulat2 yang bekelip2 sebab nak bagi lawa logo ni.Sungguh indah disitu.

Kepada yang dapat Award ni bagi kat orang yang korang rasa betul2 Creative, tak kisah la berape orang pun. Aku bagi kat diorang ni sebab aku rasa dyorang betul2 kretive gilew~ hu3 Aku bagi dekat

Wsalam..

10 comments:

Hazzy Ishak said...

tak sangka dapt award ni
thanks

ZiErWa zAiNaL said...

bgusnye jawapn awak..hehe

kalau sudi komen la entry saya..
pening

AnWaRnAiM said...

@ Hazzy Ishak , same2 :)

AnWaRnAiM said...

@ZiErWa zAiNaL , bagus kew? kah3 ok..

MahaMahu said...

bro aku dah follow kau, aku dah letak logo kau kat blog aku nanti kau letak lak logo aku kat blog kau ok...

AnWaRnAiM said...

ok..tq :)

hans said...

wow
dapat award tu

AnWaRnAiM said...

yep..nk? he3

hans said...

hahaha
dah dapat dah award tu hari tu
ekekekeke

AnWaRnAiM said...

@hans, owh...law da dapat hebak mu...he3