May 14, 2010

Wasiat kepadaku (Tag)

Tag semata mata.Assalamualaikum. Pada tanggal berapetah haritu aku telah diwasiatkan seekor lembu oleh leopardus(AbgMat) dan bloghanz(Hanz). Lembu tersebut masih dalam keadaan sihat walafiat dan masih pegun seperti first time AbgMat ngan Hanz ni bagi kat aku. Nak tengok lembu tu? bawah ni.


Bagus lembu ni, tak ketegaq, dia dudukkkk ja tang situ, aku tak bagi makan pon dia tak merungut.

1.Thanks & Link the person that gave you the lembu
Terima kasih banyak2 la AbgMat ngan Hanz. Jasamu akan ku kenang. Jika diberi sekoq lembu real2 punya lagi aku kenang sampai mati, hu3.

2. Bagi balik wasiat ni kat 7 blogger yang paling aktif
1.BroHans
2.Balqis
3.Syazberry
4.Funkyroxs
5.Kamaryeah
6.Ain
7.Basikal Tua

3. Bagitau diorang ni yang diorang dapat dari orang kaya Sepening Lalat.
Engko la bagitaw, aku segan~

4.Cerita 3 perkara apa yang selalu anda buat sambil tengok tv.
1.Menung
2.Menguap
3.Menung

5.Bagitau 3 makanan pelik yang pernah anda makan.
1.Perut lembu- Bagi aku pelek, perut aku tak boleh menerima makanan ini kerana ia seperti tuala mandi yang berbau lembu.
2.Otak monyet- Aku tak pernah makan pon, walaupun bunyi macam sedap
3.Teloq katak - kuih de~

6.Cuba bagitau orang berapa orang dah kawan kat facebook
444 orang kawan.[tut]

Selesai sudah,hahahah..wsalam..

4 comments:

Nur -al- Ain said...

gambaq lembu taknak keluaq plak.lembu ni segan kottt

Matt said...

ang pun x suka perut? cayala ;)

AnWaRnAiM said...

@ain, yaka tamaw kluaq...cuba p cari kat blog bro matt or hanz...kot2 ada kt situ...

AnWaRnAiM said...

@Abgmatt, aMAt x suka..hu3