May 27, 2010

Wow! Kontest Gaji Pertama By Andyhowtt

Assalamualaikum..

Kontest Gaji Pertama, tajuk diberi, penganjurnya segak, budi nya cantik, kah3 jangan merapu naem~ Harini aku nak join kontest yang dianjurkan oleh AndyHowtt dan ini adalah review tentang kontest tersebut. Menurut beliau (penganjur), tujuan kontest ni diadakan adalah untuk meraikan gaji pertama beliau untuk sekian kalinya. Makna kata, sebelum ni AndyHowtt tak pernah kerja dan ini merupakan duit pertama dari titik peluh beliau sebagai seorang promoter.

Kontestnya sangat kacang guling,senang dan semudah A,B,C, hanya perlu baca dan komen , dan kepada pengkomen yang terbanyak dalam blog AndyHowtt adalah pemenangnya,hu3 mudah kan. Dan hadiahnya pon agak berbaloi baloi, lebih daripada berbaloi baloi ow~ nak tahu, teruskan membaca, hu3

Seperti biasa, setiap kontest yang diadakan mesti ada syarat2nya kan. Syarat2 kontest ini adalah seperti berikut :

1.Komen setiap entry baru untuk menjadi top komentator pada bulan ini sehingga tarikh tutup kontest.

2.Buat satu banner untuk kontest ini (Saiz tak perlu besar) [macam banner kat atas dalam entry ni, tu aku buat, amik kat twiter AndyHowwt, hu3 hampa buat seniri]

2.1. Ade gambar Penganjur

2.2.Ade tajuk kontest (Kontest Gaji Pertama)

3.Buat satu entry tentang kontest ni atau tentang blog penganjur

4.Folow AndyHowtt dekat @ twitter.com/vanillaais dan facebook/andyhowtt

5.Tinggalkan link entry anda di entry kontest pada blog penganjur,supaya penganjur dapat membaca entry anda

Baiklah, hadiah2nya pulak ialah:

Top Comentator : Rm50
2nd Comentator : Rm30
3rd Comentator : Rm20
Referral terbanyak : Rm20

W0keyh, sekian sahaja, sesape nak join jom join ramai2 jom, tak salah pon, [KLIK SINI] Wsalam..

31 comments:

Roxy zai said...

alaaaa..masih study, xda gaji..tak dpt ikut..gud luck eyh!!


latest post:
Hilangkan kesan deodoran pada pakaian

WORDL CUP 2010

AnWaRnAiM said...

@Roxy zai

hey km0o...sye pn stdy..smua leh join la...

Norhayati Rostam said...

roxy:
la..apa kaitan dengan duet plak.rasanya contest ni tak berbayar.

saya takleh join sebab sy takde twitter!!wawawa

AnWaRnAiM said...

@Norhayati Rostam

btol tu...hu3 sesaper pon leh join..he3

bt la...he3 jap jew...hek3

Norhayati Rostam said...

alamak, bertambah la koleksi nanti.
takut tak terguna je dik.adeh

AnWaRnAiM said...

@Norhayati Rostam
hu3..sme la..huk3

vidadarisakura said...

gudlak.hee

hans said...

hang komen satu entry 50 komen
sure menang
hahaha

AnWaRnAiM said...

@ vidadarisakura,
tq...ho3

AnWaRnAiM said...

@hans, idea bernas...kah3

hans said...

haha
aku pernah masuk dah contest macam nih
2 kali
dua2 aku menang
hahaha
tapi penat maaa

AnWaRnAiM said...

hu3, aq pnah masok skali...mng no 2...hek3,,, hbak mu,...2 2 mng,,,

pch said...

wow...huhu duit tu




UP TRAFIK SEMUDAH ABC <-- KLIK SINI LERR..MAKCIK2

AnWaRnAiM said...

hu3 yayayya

Hasrol Nizam said...

bab2 nak jadi penomgen ni yg susah..sllalu tak dpt nk catch up dgn update blog org..

Nazra~ said...

keburukan pngkomen trtinggi ni kdg2 org kasi komen yg tak mmbina, kasi spam aja...tp apa2pun tepuk mata tanya minda

^____^

Norhayati Rostam said...

tepuk mata tak sakit ke?

AnWaRnAiM said...

@Hasrol Nizam

law cmtu boh link blog tu kt blog kta,,,hu3 law dy update nmpk la..

AnWaRnAiM said...

@Nazra~
hu3 yayayaya...

AnWaRnAiM said...

@Norhayati Rostam

btul gak an..he3

nizam6281 said...

Hahah Takpelah
Kena tumpukan pelajaran
Good Luck

Norhayati Rostam said...

ala..benda ni sampingan ja..
wat kejap je..
ada rezeki, ada lah..

p/s:yang cakap ni pun tak wat2.haha

AnWaRnAiM said...

@nizam6281
ho3...xpala..

AnWaRnAiM said...

@Norhayati Rostam
hu3 jom la join~

kaizen shinobi said...

waaa... join contest andy gak... gud luck... uhoh!

AnWaRnAiM said...

hu3 insyaallah..

ZiErWa zAiNaL said...

x penh kerje lagi..means x de gaji..huhu

kalau sudi komen la entry saya..
rumah sewa

cicakgirl said...

macam best je..

AnWaRnAiM said...

@ZiErWa zAiNaL

contest ni semua leh join la..free

AnWaRnAiM said...

@cicakgirl

ha, best mai join..

Amir said...

waaa.. menarik jgk kontest dia.. biasanya org buat kontest suruh entri ke apa kan...

Kenapa Kita Peduli Tentang Palestin?