May 12, 2010

Smart Tag

Assalamualaikum. Tadi kat sekolah jawab kertas arab1 dan arab2,jadi.. usah dikenang. Kembali kepada segment kita pada hari ini. Apa itu Smart Tag? Smart Tag itu ialah [ini] (New Tab) Tapi aku bukan nak cakap pasal tu. Ni entry pasal tag yang telah dilekatkan kepadaku oleh BroMatt buat kali ke2,hu3.Maka bermulalah sesi menjawab Tag:


1) Apa yang anda akan buat bila anda dapat tahu member anda tikam belakang anda?

Owheh~ ni cukup pantang bagi aku, sedeh2, sapa suka kan? aku pergi belakang budak tu. Aku tepuk bahu dia. Bila dia toleh ja muka dia kat aku. Aku sengeh. Pastu blah.
Tapi kalau tikam hat jeneh camni aku menggelupoq jela...

2) 6 orang dihati anda?

Mybapak,Myibu,My Adik beradik(Ati,Aimi,Ayap,Adip,Muaz) ok, sudah lebih 6 orang pulak.

3)Anda rasa anda comel?

I dont think so jugak la bro matt, kah3

4) Singel or Taken?

Have taken by [sini]

5)Blog yang anda suka?

Terdapat pelbagai blog yang aku suka. Diantaranya ialah Aiz Batu Campur dan sebagainya.

6)Adakah bilik anda kemas setiap hari??

Insyaallah setiap hari bilikku mengalami fenomena perkataan kemas walaupun tak sampai sejam.

7)Lagu terakhir yang anda dengar?

Lagu sayang cendana kat tb 3, sebab diorang(ayah,adik dll) sedang menonton dikala entry ini dalam proses pembinaan.

8)Last teks mesej?

Waa'laikummussalam...

9)Last phone call?

Waa'laikummussalam...

10) Hari terakhir anda menangis?

Aku tak tulih diary...lupa~~ hu3

11) List 5 kaler favorite anda?

Hitam, Putih, Hijau, Biru, Merah ganaz

12) Orang terakhir anda ber-Ym?

myFrenz Senpai

13)Game paling anda suka?

Banyak da~ Devil May Cry

14) Adakah anda peminat MCR?

Tidak sama sekali

15)Apa perasaan anda menjawab Tag ini?

Perasaan? notink~ a... biase~ macam tengah jawab orang tanya le~

16)Anda rasa Tag ini best?

Agak best la~ hu3 sekurang-kurangnya blog aku tak bersarang.

17) Tag lagi kepada 10 orang


1.Syazana
2.Nuriz
3.Zqah
4.Nsnoop
5.PakcikRock
6.Amirah
7.AnakKunyit
8.Havoc
9.AimanFarhan
10.Anne

Selesai...Wsalam..

6 comments:

Amira Atiqah said...

haha.
adehhhhh, naem naem.
akak igtkn amende la nk gtawu,
rupa2nya just a tag je.
huhu.
bru je nk tambah info dlm otak.
haha, tp best gak tag ni.
soaln di jwap dgn bgitu merapu & unik sekali. haha. kidding2.
^^~

Amirah Rashid said...

whoaaa. sy di tag! hee ;D thanks a bunch! nnti sy buat ASAP! :D

AnWaRnAiM said...

@Amira Atiqah , ho3 mmg mrapu pon...hu3

AnWaRnAiM said...

@Amirah Rashid , same2...ok tggu ASAP ni...hu3

Matt said...

good good.. (sambil tepuk bahu dari belakang berulang kali) :P

AnWaRnAiM said...

hu3 sengeh~~ =)