May 26, 2010

Happy Tag




Assalamualaikum, kali ni ditag oleh Norhayati Rostam, hu3 maaf2 sejak akhir2 ni segala entry adalah entry tag, kah3 Satgi aku buat entry letak gambar yang terhasil dari kebosanan sorang kawan aku ni time pekse.W0keyh, jom jawab soalan.Berikut adalah soalan-soalannya:

1.Adakah anda happy sekarang?
Semestinya,ho3 Hari ni baru habis segala paper sains ( exam pertengahan )

2.Kenapa anda Happy?
owh, dah tulis kat soalan no satu kan,hu3 esok killer subjek dowh~ ...sivik... gagal selayaknya buang negara, tak dak sivik,kah3 dan esok hari last exam. Pekse PQS dengan Sivik.

3.Apakah benda yang boleh membuatkan anda happy?
how..banyak ow..hu3 aku kuat gelak ngan kawan2 aku.

4.Pernahkah anda menerima tag??
Banyak kali pernah da..

5.Nyatakan warna yang anda suka.
Banyak kaler aku minat ni, banyak sangat kot, ho3 diantaranya hijau,putih,hitam,biru macam kaler baju orang yang jadi background blog ni tu,hu3.

6.Beritahu 9 orang yang anda mahu tag.
7.Kue
8.iZa

7.Tuliskan sesuatu tentang orang yang anda tag.Tulis panjang bejela pon takpa.
Fieyda ni dia lahir kat atas bumi, Princessyayah89 ni pulak seorang wanita.KejarKibaKejar ni pulak seorang lelaki.Ell-Pmc ni dia manusia.Asyura27 pulak ialah orang.Khairun nisa ni ade blog.Name blog kue ialah KueJournal betul? hu3 iZa dengan Azilas ade 2 mata dan tapi satu kepala.

8.Adakah anda happy dengan apa yang ada?
Sungguh indahnya hari berlalu~ ha3

Sekian sahaja dari saya, sekian~~ terima kasih~~ thank youuuu~~ Wsalam..

9 comments:

Norhayati Rostam said...

wah3..exam2 pun sempat lagi.tak tau lak ngah exam.adeh, den terkacau sudah..blog mereleaskan tension.Yeah! pape pun, bittaufiq wan najah

KIBA kline said...

haha. aku lelaki ke?

thanks beb tag!
nanti aku belanja teh tarik. amacam? haha

AnWaRnAiM said...

@ Norhayati Rostam , ya,smpat lg..he3

AnWaRnAiM said...

@KIBA kline, yela ko laki..abis ape? hu3 ok..same2 aku on jew...ha3

Matt said...

happynya ko naim, bagus aa adikku, good luck exam ya ;)

AnWaRnAiM said...

hu3 tq abgmAt =)

ipa faiza~ said...

salam naim..
sgt cemburu ngn blog ini..

cantek n besh!!

lau ler tau nk wat gini..

:P

AnWaRnAiM said...

@ ipa faiza~,buat la..he3 nak mntak tlg btkan bole...nak mntk tlg aja pon bole...he3

Norhayati Rostam said...

naim ajar akak wat recent post scrolling ke atas tu boleh?wawawa