May 19, 2010

Tag From Princess


Assalamualaikum, wah~~ aku takdak idea nak update benda apa kat blog ni, entry terakhir yang dibuat dengan semangat padu ialah peredaran zaman enset yang aku pakai, hu3 plek ja. Tadi baru je aku di tag oleh PrincessErna , hu3 tq erk. Soalannya berbunyi :

1.Bagi aku 5 blog yang korang selalu bace
1.Aiz Batu Campur
2.Erti Hidup
3.Hans
4.JustKhai
5.Suka lepak kat FrenzyFm,hu3

2.Ape yang best tentang blog tue?
Setiap blog mempunyai ciri2 yang berbeza mengapa aku suka blog tersebut

3.Berapa kali dalam sehari korang bukak blog tu?
Kalau ada post terbaru aku pergi la, kalau tadak nak watpa tercegat dok kat blog tu, semua entry dah punggah, ha3.

4.Korang bagitaw aku dari mana korang taw blog2 tu?
Taw dari dyorang..kot..

5.OK!! Apa pendapat korang tentang blog aku??
ya~ kepada pembaca2 boleh komen, kebetulan aku baru tukar background blog ni..hu3
6.Korang tanya soalan ni kepada 5 blogger lain pulak ok??
ok, aku nak tanya kat Queenimah, RerameUnggu, CoretanUda, NurAisyyah, Nash121

Wsalam..

12 comments:

Nuraisyyah said...

toink3..aisya mcm baru 1st time dtg blog ni..hmmm..kn3.,,? heheh

btw, thanx tag :)

belog ni nmpak simple tp beshhhh..!! hahahah..;p

AnWaRnAiM said...

toink3 yekew? hu3 baru tuka background... mybe~ he3

same2 :)

smua bog besh~ he3

hans said...

terharu dik kamu listkan blog aku sebagai blog yg kamu selalu baca
thanks sangat2

Uda said...

ok dek .. nanti akak buat yer.. mekasih.. :)

AnWaRnAiM said...

@ hans , ho3 same2 :)

AnWaRnAiM said...

@Uda, ok akk..hu3 same2 :)

RaMa2UnGU said...

thanks.nnt kt bt yer

AnWaRnAiM said...

same2...hu2 :)

Ummi Hanie said...

tag...
haha..sy pun byk kena tag..ade lg sebijik dua tak buat2 :p

princess_eryna said...

dik.... soklan no.5 tuh cam ade skeeet silap faham laa dik...hehehee.... tp x pe laa...

AnWaRnAiM said...

@Ummi Hanie , hu3 ikut suka u~~he3

AnWaRnAiM said...

@ princess_eryna ,slap pham kew..ape yg btulnye..hu3