May 1, 2010

Aiz! Tolong Cantikkan Blog Saya...

Assalamualaikum. Seminggu lebih aku tak update blog aku ni.Mintak maaf tak dapat membalas kunjungan korang yang melawat blog ni, maap erk..tak dapat on9 sebab Line tenet kena potong da~ sebab tak bayar, ok, .. kembali kepada tajuk bicara aku hari ini [=.=]


Aku nak mintak pendapat seorang designer yang agak hebat tentang blog aku.Beliau ialah aiz,hu3 Haritu aku ada join kontest yang dia buat, ada rezeki, hadiahnya dia buatkan banner yang bernilai rm25 untuk aku,hu3 agak smart. nak dak?? gi tempah kat dia, ramai dah tempah kat dia, berbaloi baloi.Perkhidmatan yang memuaskan,hu3.

Aiz, ko komen la apa2 yang patut kat blog aku ni. Aku...tak taw nak tulih apa ni, ha3 tengok la widget2 apa yang patut aku letak dan yang patut aku buang?? background aku ok dah ke?? atau ko ada template nak syorkan kat aku, hu3 header amacam?? erm...tu je kot..

Ikut suka hati mu la bro Aiz, komen ape yang patut, supaya mutu gaya keunggulan blog ni lebih teserlah..kah3 Jadi sesape yang nak mintak pandangan kat bro aiz boleh terus ke blog beliau.Sekian Terima Kasih.

8 comments:

joegrimjow said...

nak lawakan blog ni
kena amek masa
simple dan... memuaskan mata melihat

naem said...

yep...simple la smart an...hu3

Mashi said...

bile nak bayar bil intenet ni?>
hehehe

AnWaRnAiM said...

dah bayar...bpak bayar....h03

Hazzy Ishak said...

betul cakap joe
amik masa nak cantikkan blog
kalau awk pandai coding senang lah sikit
saya pun edit sendiri

AnWaRnAiM said...

nak la jugak mendalami dalam coding2 ni....tapi x tawu kt mne...n mlas2 la skit...hu3

Hazzy Ishak said...

cuba pegi blog saya, kat selah kanan sidebar ada senarai LINKS yang awak boleh terjah dan cuba belajar coding kat situ

jgn risau dia ada tunjuk step by step
& jgn lupa backup template dulu ya

AnWaRnAiM said...

w0keyh...tq erk!! ^-^