May 3, 2010

Income nuffnang dah cashout

Assalamualaikum, setelah berapa lama aku tak tunggu, pendapatan nuffnang aku da boleh cashout. Aku tak ingat bila aku letak nuffnang kat blog aku ni, awal tahun kot.Taon lepas aku baru berkecimpung dalam dunia blogging ni, jadi geng2 klik mengklik ni datang blog aku tinggal pesanan suruh klik2 nuff dyorang.

Time tu aku mana taw bende ape nuffnang ni an.Masuk awal tahun baru start gune.Tapi amalan geng klik2 mengklik2 ni sememangnya tidak wajar berlaku,hu3 boleh berlakunya sumber pendapatan yang haram.

Walaupun income aku ni ciput jew, xpe, aku akan jadikan pendapatan ni sebagai motivasi untuk terus berblogging. cewah ayat~.hahahaha.Aku da cashout da pon income ni, sikit jew.4 angka.Tengok gambar bawah ni.

ciput da~ klik untuk tumbesaran
rm50.96 sen. 4 angka la tu,kah3 memang macam siput sedut.Kalau idak aku nak biar jew earnings tu sampai 3 angka.Baru syiok cashout tengok cek 3 angka.hahahaha. Tapi aku tak taw la tangan aku ni, nak tertekan jugak.ok la.Undur diri dulu, segala kesilapan harap dimaafi. Sekian,Syukran.Wsalam..


10 comments:

Syafiq Kadiran said...

bole la blanje makan eskrem camni..hihihi~~

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

WAH.....
boleh benjer sis lepas nie...sis baru pasang 2 minggu lepas..agaknya lah kan, bila leh dapat rm 50?

kikikikikik

AnWaRnAiM said...

@syafik, hu3 nohal la syafik... ngee~

AnWaRnAiM said...

@Siti Rahayu, x boley nak tilik la akk...hu3 bulan depam boley kot..hehehehe

~AkukahMilikmu~ said...

sama ar kita..dh cashout nuffnang..tggu cek jer..

: bluedianthus : said...

saya pun baru je cashout 30hb lepas...:)

Malwana said...

Naim, sampai je cek tu nanti wat frame la, xyah cashout, rugi..huhu

AnWaRnAiM said...

@ ~AkukahMilikmu~ ,hu3 bpew cashout?

AnWaRnAiM said...

@ : bluedianthus :, hu3 tahniah2..cashout bpew erk ?

AnWaRnAiM said...

@malvana, he3 frame cek rm 50 jew...x padu..law 2k xpa gak...hu3